Povezane vesti
Ovaj čovek gledao je smrti u oči: Zoran pio rakiju sa monstrumom iz Crne Gore, a evo kako ga je uhvatio u laži
Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Meštanin Brajkovca Zoran R. (ime promenjeno zbog zaštite sagovornika) jedan je od retkih koji su, sa ove strane granice, imali blizak susret sa Alijom Balijagićem, monstrumom i dvostrukim ubicom iz Crne Gore. Dok sedi na panju ispred… »
„Pitao me je jesu našli tog čoveka što ga traži policija“: Meštanin opisao susret sa dvostrukim ubicom Alijom…
Nova pre 3 sata
: "Imao sam mnogo sreće, da je hteo, mogao je da me ubije", reči su kojima meštanin Brajkovca Zoran R. (ime promenjeno zbog zaštite sagovornika) sedeći na panju na svom imanju, izolovanom na brdu na obodu šume, počinje da priča o svom susretu sa… »
Pogledao me monstrum iz Crne Gore pravo u oči i izustio ove reči: Zorana presreo ubica kojeg traži cela Srbija
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. "Imao sam mnogo sreće, da je hteo, mogao je da me ubije", reči su kojima meštanin Brajkovca Zoran R. (ime promenjeno zbog zaštite sagovornika)sedeći na panju na svom imanju, izolovanom na brdu na obodu šume, počinje da priča o svom… »
Vesti dana »
EU mediji: Evropa podeljena i nespremna za Trampovu Ameriku, "kraj jednog američkog sveta"
Radio 021 pre 31 minutajoš 275 povezanih
Nađena laboratorija za uzgoj droge i okvir za pištolj: Akcija policije u Subotici, jedan muškarac uhapšen, drugi pritvoren (foto)
Kurir pre 7 minutajoš 51 povezana
uživo Istorijski povratak: Donald Tramp pobedio na izborima za predsednika SAD
NIN pre 1 satjoš 50 povezanih
Avganistanska talibanska vlada sa ponovnim izborom Trampa nada se boljem odnosu sa SAD
Nedeljnik pre 1 satjoš 29 povezanih
"Vreme je, imamo obavezu prema navijačima!'' Uroš Plavšić pred duel Crvena zvezda - Alba u Evroligi
Večernje novosti pre 43 minutajoš 27 povezanih