Povezane vesti

Ovaj čovek gledao je smrti u oči: Zoran pio rakiju sa monstrumom iz Crne Gore, a evo kako ga je uhvatio u laži

Ovaj čovek gledao je smrti u oči: Zoran pio rakiju sa monstrumom iz Crne Gore, a evo kako ga je uhvatio u laži

Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Meštanin Brajkovca Zoran R. (ime promenjeno zbog zaštite sagovornika) jedan je od retkih koji su, sa ove strane granice, imali blizak susret sa Alijom Balijagićem, monstrumom i dvostrukim ubicom iz Crne Gore. Dok sedi na panju ispred… »
„Pitao me je jesu našli tog čoveka što ga traži policija“: Meštanin opisao susret sa dvostrukim ubicom Alijom…

„Pitao me je jesu našli tog čoveka što ga traži policija“: Meštanin opisao susret sa dvostrukim ubicom Alijom…

Nova pre 3 sata
: "Imao sam mnogo sreće, da je hteo, mogao je da me ubije", reči su kojima meštanin Brajkovca Zoran R. (ime promenjeno zbog zaštite sagovornika) sedeći na panju na svom imanju, izolovanom na brdu na obodu šume, počinje da priča o svom susretu sa… »
Pogledao me monstrum iz Crne Gore pravo u oči i izustio ove reči: Zorana presreo ubica kojeg traži cela Srbija

Pogledao me monstrum iz Crne Gore pravo u oči i izustio ove reči: Zorana presreo ubica kojeg traži cela Srbija

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. "Imao sam mnogo sreće, da je hteo, mogao je da me ubije", reči su kojima meštanin Brajkovca Zoran R. (ime promenjeno zbog zaštite sagovornika)sedeći na panju na svom imanju, izolovanom na brdu na obodu šume, počinje da priča o svom… »

Vesti dana »