Povezane vesti
Ovaj čovek gledao je smrti u oči: Zoran pio rakiju sa monstrumom iz Crne Gore, a evo kako ga je uhvatio u laži
Telegraf 06.11.2024
Preporučujemo. Meštanin Brajkovca Zoran R. (ime promenjeno zbog zaštite sagovornika) jedan je od retkih koji su, sa ove strane granice, imali blizak susret sa Alijom Balijagićem, monstrumom i dvostrukim ubicom iz Crne Gore. Dok sedi na panju ispred… »
„Pitao me je jesu našli tog čoveka što ga traži policija“: Meštanin opisao susret sa dvostrukim ubicom Alijom…
Nova 06.11.2024
: "Imao sam mnogo sreće, da je hteo, mogao je da me ubije", reči su kojima meštanin Brajkovca Zoran R. (ime promenjeno zbog zaštite sagovornika) sedeći na panju na svom imanju, izolovanom na brdu na obodu šume, počinje da priča o svom susretu sa… »
Pogledao me monstrum iz Crne Gore pravo u oči i izustio ove reči: Zorana presreo ubica kojeg traži cela Srbija
Telegraf 06.11.2024
Preporučujemo. "Imao sam mnogo sreće, da je hteo, mogao je da me ubije", reči su kojima meštanin Brajkovca Zoran R. (ime promenjeno zbog zaštite sagovornika)sedeći na panju na svom imanju, izolovanom na brdu na obodu šume, počinje da priča o svom… »
Vesti dana »
Zvezda slavila u uzbudljivoj završnici: Greške crno-belih kod izvođenja auta odlučile meč
Danas pre 4 satijoš 4 povezane
Žigmanov i Starović ponudili smešaj stanarima izgorelog neformalnog naselja na Adi Ciganliji
Danas pre 8 satijoš 1 povezana