Povezane vesti
Počinje 1. faza promene vremena: Meteorolog objasnio šta čeka Srbiju do kraja novembra, vraćaju se i padavine
Mondo pre 1 sat
Meteorolog amater Ivan Ristić najavio je drastičnu promenu vremena. Predstojećeg vikenda očekuje se zahlađenje u Srbiji za oko četiri stepena prema najavi meteorologa, a meteorolog-amater Ivan Ristić objavio je na svom "Fejsbuk" profilu najnoviju… »
(Mapa) Hladni front hrli ka Srbiji! Meteorolog objasnio šta to znači: Radar pokazuje olujnu putanju - najktiičniji je ovaj…
Kurir pre 48 minuta
Zahlađenje koje se očekuje ovog vikenda oboriće temperaturu vazduha za oko 4 stepena Celzijusa, a prema najnovijoj objavi meteorologa “od četvrtka ulaskom u fazu 1 stiže promena posle 19. novembra i jače zahlađenje u trećoj dekadi meseca”… »
Prvi sneg već 14. novembra i to u ovim mestima: Stiže hladniji vazduh i spušta temperaturu! Evo kada bi moglo da se zabeli u…
Kurir pre 4 sati
Meteorolog amater Ivan Ristić najavio je da za vikend stiže hladniji vazduh i spušta temperaturu u Srbiji, a već sledeće nedelje u brdovitim i planinskim predelima, prema trenutnim modelima, očekuje da bude i snežnih padavina. Sneg se, tako, na… »
Poznat datum prvog snega u Srbiji: Ristić otkrio i kada bi moglo da se zabeli u Beogradu
Mondo pre 5 sati
Ristić je otkrio kada bi mogao da padne prvi sneg na planinama i u Beogradu. Meteorolog amater Ivan Ristić najavio je da za vikend stiže hladniji vazduh i spušta temperaturu u Srbiji, a već sledeće nedelje u brdovitim i planinskim predelima, prema… »
(Mape) prvi sneg već 14.: Novembra! Evo posle koliko će ga biti u gradovima, poznato i kada bi moglo u Beogradu da se zabeli
Blic pre 15 sati
Meteorolog Ivan Ristić najavio je da za vikend stiže hladniji vazduh i spušta temperaturu u Srbiji, a već sledeće nedelje u brdovitim i planinskim predelima, prema trenutnim modelima, očekuje da bude i snežnih padavina. Sneg se, tako, na planinama… »
(Mape) prvi sneg već 14.: Novembra! Evo posle koliko će ga biti u gradovima, poznato i kada bi moglo u Beogradu da se zabeli
Blic pre 15 sati
Meteorolog Ivan Ristić najavio je da za vikend stiže hladniji vazduh i spušta temperaturu u Srbiji, a već sledeće nedelje u brdovitim i planinskim predelima, prema trenutnim modelima, očekuje da bude i snežnih padavina. Sneg se, tako, na planinama… »
Vesti dana »
Američki izbori – Tramp proglasio pobedu: Zahvalan sam narodu što su me izabrali za 47. predsednika (VIDEO)
RTV pre 1 minutjoš 291 povezana
Tramp je 47. predsednik Amerike, povratio ključnu državu: Haris priznala poraz i čestitala protivniku, njen govor se očekuje večeras
Nova pre 0 minutajoš 63 povezane
Devet uhapšenih na protestima u Novom Sadu, traži se odgovornost za pogibiju 14 ljudi
Al Jazeera pre 3 satajoš 59 povezanih
Vučić na večeri sa Čeferinom i premijerom Češke: Poslužio sam gostima najbolje srpsko meso, ponosan sam na prijateljstvo (foto)
Kurir pre 30 minutajoš 44 povezane
"Krv nije voda!" Milan Knežević objavio hit snimak (video)
Večernje novosti pre 42 minutajoš 41 povezana