Povezane vesti

Žena stradala u požaru u Beogradu

Žena stradala u požaru u Beogradu

Radio 021 pre 1 sat
Starija žena stradala je danas u požaru u jednom stanu na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. U Ministarstvu unutrašnjih poslova agenciji navode da je požar na drugom spratu zgrade prijavljen oko 14 sati. Intervenisalo je 12 vatrogasaca sa četiri… »
"Radila je dva posla da odškoluje sina" Potresna sudbina žene koja je stradala u požaru u centru Beograda: Očevici naveli…

"Radila je dva posla da odškoluje sina" Potresna sudbina žene koja je stradala u požaru u centru Beograda: Očevici naveli…

Kurir pre 1 sat
Žena (80) koja je danas stradala u požaru u Bulevaru Kralja Aleksandra iza sebe ima tešku životnu priču — prema stanarima zgrade, ona je radila dva posla kako bi odškolovala sina, dok je preminula sama u stanu. Kako je "Kurir" pisao, požar u… »
Žena stradala u požaru u centru Beograda, NA BULEVARU: Kulja dim iz otvorenog prozora na drugom spratu (video)

Žena stradala u požaru u centru Beograda, NA BULEVARU: Kulja dim iz otvorenog prozora na drugom spratu (video)

Kurir pre 2 sata
BEOGRAD - U stanu u centru Beograda, u Bulevaru kralja Aleksandra, izbio je požar a na snimku koji se već pojavio na popularnoj Instagram mreži vidi se kako gust dim kulja iz stana na drugom spratu. U požaru stradala žena od oko 80 godina. Očevici… »
Požar u Bulevaru kralja Aleksandra: Jedna osoba stradala

Požar u Bulevaru kralja Aleksandra: Jedna osoba stradala

N1 Info pre 4 sati
Jedna osoba nastradala je danas u požaru koji je izbio u stanu u Bulevaru kralja Aleksandra, saznaje N1. Požar je izbio na drugom spratu zgrade. Lokalizovan je. Mediji prenose da je u požaru stradala žena od oko 80 godina. A post shared by 192.RS… »
Žena stradala u požaru na Bulevaru: Vatrogasci na licu mesta, dim se i dalje širi: "Čuo sam lupanje, a kad sam otvorio…

Žena stradala u požaru na Bulevaru: Vatrogasci na licu mesta, dim se i dalje širi: "Čuo sam lupanje, a kad sam otvorio…

Blic pre 3 sata
U Bulevaru kralja Aleksandra izbio je požar u stanu, a u njemu je stradala ženska osoba stara 80 godina. Na licu mesta su vatrogasci i policija. Kako javlja naš reporter sa lica mesta, požar je lokalizovan, ali se ispred zgrade i dalje oseća jak… »

Blic pre 3 sata
U Bulevaru kralja Aleksandra izbio je požar u stanu, a u njemu je stradala ženska osoba stara 80 godina. Na licu mesta su vatrogasci i policija. Kako javlja naš reporter sa lica mesta, požar je lokalizovan, ali se ispred zgrade i dalje oseća jak… »
Žena nastradala u požaru u centru Beograda: Vatrogasci na licu mesta, gust dim kulja

Žena nastradala u požaru u centru Beograda: Vatrogasci na licu mesta, gust dim kulja

Nova pre 4 sati
: U Bulevaru kralja Aleksandra izbio je požar u stanu, a u njemu je stradala ženska osoba stara 80 godina. Kako piše Moj_Beograd, na licu mesta su vatrogasci. Kako se vidi na snimku, gust dim koji kulja iz stana na sve strane. Za sada nije poznato da… »
Požar u centru Beograda! U stanu pronađeno telo žene, vatra kulja na sve strane

Požar u centru Beograda! U stanu pronađeno telo žene, vatra kulja na sve strane

Mondo pre 4 sati
Kako se saznaje, u stanu je pronađeno telo ženske osobe koja je stradala u požaru. U Bulevaru kralja Aleksandra izbio je požar u stanu, a kako Telegraf saznaje, u njemu je stradala ženska osoba stara 80 godina. Na instagra stranici "Moj_Beograd"… »
Snimak užasa u Bulevaru kralja Aleksandra! Gori stan, nađen ženski leš!

Snimak užasa u Bulevaru kralja Aleksandra! Gori stan, nađen ženski leš!

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. U Bulevaru kralja Aleksandra izbio je požar u stanu, a kako Telegraf saznaje, u njemu je stradala ženska osoba stara 80 godina. Uzrok požara se utvrđuje.… »

Vesti dana »