Повезане вести
Ђере: Јако сам задовољан својом игром у првом сету
Радио сто плус 06.11.2024
“Први сет је био јако добар, одиграо сам одличан тенис. Баш сам задовољан. У другом сету је он почео боље да игра, поени су се брзо низали, иако сам добро сервирао. Изгубио сам фокус, почео сам да се нервирам, пропустио сам… »
Ма браво, Ласло! Ђере савладао Хрвата у два сета и пласирао се у четвртфинале Белграде Опена
Телеграф 06.11.2024
Препоручујемо. Србија ће имати двојицу представника у четвртфиналу Белграде Опена! Ласло Ђере успео је да преброди препреку у виду хрватског тенисера, Дујеа Ајдуковића у два сета и да себи обезбеди место међу осам најбољих - 2:0… »
Лајовић испао са Белграде Опена и поручио: "Реалан сам, ово је мој ниво, захвалан сам што играм уопште..."
Телеграф 06.11.2024
Препоручујемо. Српски тенисер Душан Лајовић није успео да се пласира у четвртине Белграде Опена, пошто је поражен од Фабијана Марожана из Мађарске у два сета и то веома лако, са 6:3, 7:5, те је тако наша земља остала само са… »
Душан Лајовић завршио наступ на Белграде Опену: Расположени Мађар бољи у два сета за четвртфинале
Телеграф 06.11.2024
Препоручујемо. Нажалост, српски тенисер Душан Лајовић није успео да се пласира у четвртфинале Белграде Опена, пошто је поражен од Фабијана Марошана из Мађарске у два сета - 0:2 (3:6, 5:7). Српски тенисер допустио је ривалу из… »
Хамад Међедовић добио противника у четвртфиналу Белграде Опена: Играће против 29. тенисера на планети
Телеграф 06.11.2024
Препоручујемо. Наш тенисер, Хамад Међедовић сазнао је противника у четвртфиналу Белграде Опена и то ће бити Франциско Серундоло, који је у два сета јутрос био бољи од Романа Сафијулина из Русије - 2:0 (6:4, 6:4). Може се рећи да… »
Вести дана »

Путин посетио војне вежбе "Запад 2025": "Циљ је увежбавање заштите Русије и Белорусије од сваке агресије" (фото)
Блиц пре 58 минутајош 1 повезана

Трамп стигао у своју другу званичну посету Великој Британији на позив свог пријатеља Краља
Данас пре 4 сатијош 2 повезане

Огласио се ФСС после вести да је преминуо Дејан Миловановић: Оставио је дубок траг у дресу националних селекција
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Мацут са делегацијом Кине: Јачање партнерства кроз економске пројекте и политичку сарадњу
Данас пре 10 сатијош 1 повезана