Povezane vesti
Ma bravo, Laslo! Đere savladao Hrvata u dva seta i plasirao se u četvrtfinale Belgrade Opena
Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Srbija će imati dvojicu predstavnika u četvrtfinalu Belgrade Opena! Laslo Đere uspeo je da prebrodi prepreku u vidu hrvatskog tenisera, Dujea Ajdukovića u dva seta i da sebi obezbedi mesto među osam najboljih - 2:0 (6:1, 7:6)… »
Lajović ispao sa Belgrade Opena i poručio: "Realan sam, ovo je moj nivo, zahvalan sam što igram uopšte..."
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u četvrtine Belgrade Opena, pošto je poražen od Fabijana Marožana iz Mađarske u dva seta i to veoma lako, sa 6:3, 7:5, te je tako naša zemlja ostala samo sa Hamadom… »
Dušan Lajović završio nastup na Belgrade Openu: Raspoloženi Mađar bolji u dva seta za četvrtfinale
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Nažalost, srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Belgrade Opena, pošto je poražen od Fabijana Marošana iz Mađarske u dva seta - 0:2 (3:6, 5:7). Srpski teniser dopustio je rivalu iz Mađarske da… »
Hamad Međedović dobio protivnika u četvrtfinalu Belgrade Opena: Igraće protiv 29. tenisera na planeti
Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Naš teniser, Hamad Međedović saznao je protivnika u četvrtfinalu Belgrade Opena i to će biti Francisko Serundolo, koji je u dva seta jutros bio bolji od Romana Safijulina iz Rusije - 2:0 (6:4, 6:4). Može se reći da je 29. teniser na… »
Vesti dana »
Oglasio se MUP povodom protesta u Novom Sadu: Preduzete radnje protiv 14 lica, a za ovo se terete
Blic pre 2 satajoš 59 povezanih
Palata Srpske osvetljena bojama američke zastave, Dodik slavi Trampovu pobedu (FOTO)
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih