Povezane vesti

Đere: Jako sam zadovoljan svojom igrom u prvom setu

Đere: Jako sam zadovoljan svojom igrom u prvom setu

Radio sto plus 06.11.2024
“Prvi set je bio jako dobar, odigrao sam odličan tenis. Baš sam zadovoljan. U drugom setu je on počeo bolje da igra, poeni su se brzo nizali, iako sam dobro servirao. Izgubio sam fokus, počeo sam da se nerviram, propustio sam brejk prednosti. Uz veliku… »
Ma bravo, Laslo! Đere savladao Hrvata u dva seta i plasirao se u četvrtfinale Belgrade Opena

Ma bravo, Laslo! Đere savladao Hrvata u dva seta i plasirao se u četvrtfinale Belgrade Opena

Telegraf 06.11.2024
Preporučujemo. Srbija će imati dvojicu predstavnika u četvrtfinalu Belgrade Opena! Laslo Đere uspeo je da prebrodi prepreku u vidu hrvatskog tenisera, Dujea Ajdukovića u dva seta i da sebi obezbedi mesto među osam najboljih - 2:0 (6:1, 7:6). Odlično je… »
Lajović ispao sa Belgrade Opena i poručio: "Realan sam, ovo je moj nivo, zahvalan sam što igram uopšte..."

Lajović ispao sa Belgrade Opena i poručio: "Realan sam, ovo je moj nivo, zahvalan sam što igram uopšte..."

Telegraf 06.11.2024
Preporučujemo. Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u četvrtine Belgrade Opena, pošto je poražen od Fabijana Marožana iz Mađarske u dva seta i to veoma lako, sa 6:3, 7:5, te je tako naša zemlja ostala samo sa Hamadom Međedovićem u… »
Dušan Lajović završio nastup na Belgrade Openu: Raspoloženi Mađar bolji u dva seta za četvrtfinale

Dušan Lajović završio nastup na Belgrade Openu: Raspoloženi Mađar bolji u dva seta za četvrtfinale

Telegraf 06.11.2024
Preporučujemo. Nažalost, srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Belgrade Opena, pošto je poražen od Fabijana Marošana iz Mađarske u dva seta - 0:2 (3:6, 5:7). Srpski teniser dopustio je rivalu iz Mađarske da relativno brzo… »
Hamad Međedović dobio protivnika u četvrtfinalu Belgrade Opena: Igraće protiv 29. tenisera na planeti

Hamad Međedović dobio protivnika u četvrtfinalu Belgrade Opena: Igraće protiv 29. tenisera na planeti

Telegraf 06.11.2024
Preporučujemo. Naš teniser, Hamad Međedović saznao je protivnika u četvrtfinalu Belgrade Opena i to će biti Francisko Serundolo, koji je u dva seta jutros bio bolji od Romana Safijulina iz Rusije - 2:0 (6:4, 6:4). Može se reći da je 29. teniser na… »

Vesti dana »