Povezane vesti

Dušan Lajović eliminisan u osmini finala turnira u Beogradu

Dušan Lajović eliminisan u osmini finala turnira u Beogradu

Politika pre 1 sat
Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale ATP turnira Beograd open, pošto je danas u osmini finala poražen od Mađara Fabija Marožana 6:3, 7:5. Meč je trajao jedan sat i 15 minuta. Marožan je 59. teniser sveta, dok se… »
Đere u četvrtfinalu Beograd opena

Đere u četvrtfinalu Beograd opena

Sportski žurnal pre 1 sat
Laslo će u četvrtfinalu igrati protiv Fabija Marožana iz Mađarske. Laslo Đere plasirao se u četvrtfinale turnira u Beogradu, pobedio je 115. igrača sveta Duja Ajdukovića iz Hrvatske posle dva seta - 6:1, 7:6. Đere, 141. teniser sveta, pobedio je… »
Matej i Ivan eliminisani u osmini finala turnira u Beogradu

Matej i Ivan eliminisani u osmini finala turnira u Beogradu

Sportski žurnal pre 1 sat
Beograd open se igra za nagradni fond od 579.320 evra. Srpski teniseri Matej i Ivan Sabanov nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale ATP turnira Beograd open u konkurenciji dublova, pošto su u osmini finala poraženi od Holanđanina Davida Pela i… »
Đere u četvrtfinalu Beograda!

Đere u četvrtfinalu Beograda!

Sportske.net pre 3 sata
Laslo Đere je uspeo da se plasira u četvrtfinale Beograda pošto je savladao Dujea Ajdukovića iz Hrvatske rezultatom 6:1 i 7:6 ( Srpski teniser je danas bio sjajan u prvom setu, posebno kada se radi o riternu, na prvi servis Ajdukovića je bio… »
Đere u četvrtfinalu: Srbin lako protiv Hrvata do sledećeg kola u Beogradu!

Đere u četvrtfinalu: Srbin lako protiv Hrvata do sledećeg kola u Beogradu!

Hot sport pre 2 sata
Naredni protivnik Mađar! Laslo Đere, srpski teniser, izborio je plasman u četvrtfinale Beograd Opena. Naš as je u osminu finala savladao Dujea Ajdukovića sa 2-0 u setovima, rezultatom 6:1, 7:6, posle sat i 25 minuta igre. Prvi set je prošao u znaku… »
Đere preko Hrvata do četvrtfinala u Beogradu

Đere preko Hrvata do četvrtfinala u Beogradu

Vesti online pre 2 sata
Laslo Đere, srpski teniser, plasirao se u četvrtfinale turnira u Beogradu pobedom nad Hrvatom Dujom Ajdukovićem rezultatom 6:1, 7:6. Prethodno je Dušan Lajović poražen u drugom kolu od Fabijana Marožana rezultatom 6:3, 7:5. Fantastičan prvi set… »
"Nisam više mlad": Lajović otvorio dušu u Beogradu, otkrio i zašto se naljutio!

"Nisam više mlad": Lajović otvorio dušu u Beogradu, otkrio i zašto se naljutio!

Mondo pre 3 sata
Dušan Lajović je porazom u beogradskoj Areni završio sezonu…. Dušan Lajović (34) završio je sezonu porazom od Fabijana Marožana na turniru u Beogradu (6:3, 7:5). Svestan je i on da nije igrao onako kako zna i može i da je nivo bio ispod… »
Đere spakovao kofere Hrvatu za prvo četvrtfinale sezone!

Đere spakovao kofere Hrvatu za prvo četvrtfinale sezone!

B92 pre 3 sata
Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u četvrtfinale Beograd opena pobedom nad Dujom Ajdukovićem sa 2-0 u setovima. Đere je do trijumfa došao posle sat i 25 minuta tenisa, a po setovima je bilo 6:1, 7:6(8). Trenutno 141. teniser sveta je uspeo da se… »
Lajović: Želim zdrav da dočekam novu sezonu

Lajović: Želim zdrav da dočekam novu sezonu

Sportski žurnal pre 3 sata
Sad sam 80. na svetu, ali sam igrao na vrhunskom nivou na više turnira, ako osećam da mogu da igram na tom nivou onda sam tu - rekao je Lajović. Dušan Lajović izjavio je da mu je cilj da se u potpunosti oporavi do početka nove sezone. Lajović je u… »
Đere: "Kod kuće sam - kao da sam ja napisao"

Đere: "Kod kuće sam - kao da sam ja napisao"

B92 pre 2 sata
Srpski teniser Laslo Đere sumirao je utiske posle plasmana u četvrtfinale Beograd opena. Đere je u osmini finala u dva seta nadigrao hrvatskog predstavnika Duja Ajdukovića. Na početku konferencije za medije sumirao je utiske sa meča. "Prvi set je… »
Bravo Laslo: Đere u četvrtfinalu Beograd opena! Poznato protiv koga igra za polufinale!

Bravo Laslo: Đere u četvrtfinalu Beograd opena! Poznato protiv koga igra za polufinale!

Večernje novosti pre 3 sata
Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u četvrtfinale ATP turnira Beograd opena, pošto je večeras u osmini finala pobedio Hrvata Duju Ajdukovića 6:1, 7:6 (10:8). FOTO: Tanjug/AP Meč je trajao jedan sat i 26 minuta. Đere je trenutno 141. teniser… »
Šteta: Lajović poražen od mađarskog tenisera u Beogradu!

Šteta: Lajović poražen od mađarskog tenisera u Beogradu!

Hot sport pre 4 sati
Ni podrška domaće publike nije bila dovoljna. Srpski teniser Dušan Lajović zaustavljen je u šestnaestini finala Belgrade opena. Od njega je bio bolji mađarski teniser Fabian Maroszan sa 2:0, po setovima 6:3, 7:5. Ovo je bio njihov drugi međusobni… »
Kraj za Lajovića u Beogradu

Kraj za Lajovića u Beogradu

Sportske.net pre 4 sati
Srpski teniser Dušan Lajović poražen je u osmini finala Beograd opena od Mađara Fabijana Marošana sa 2:0. Po setovima je bilo 6:3, 7:5. Za jedan sat i 15 minuta tenisa u "Beogradskoj areni" Marošan, trenutno 59. igrač sveta, savladao je Lajovića i… »
Lajović: "Pozitivna nedelja za mene"

Lajović: "Pozitivna nedelja za mene"

B92 pre 4 sati
Srpski teniser Dušan Lajović izneo je svoj komentar posle poraza u osmini finala turnira u Beogradu od Fabijana Marožana. "Nije bilo lako danas igrati, protivnik je bio bolji u tim nekim momentima, realan sam i smatram da je ovo nivo na kojem sam… »
Lajović bez plasmana u četvrtfinale turnira u Beogradu

Lajović bez plasmana u četvrtfinale turnira u Beogradu

Sportski žurnal pre 3 sata
Beograd open se igra za nagradni fond od 579.320 evra. Srpski teniser Dušan Lajović nije danas uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Beogradu, pošto je izgubio od 59. igrača sveta Fabijana Marožana iz Mađarske posle dva seta, 6:3, 7:5… »
Lajović stao u osmini finala Beograd opena

Lajović stao u osmini finala Beograd opena

B92 pre 5 sati
Srpski teniser Dušan Lajović poražen je u osmini finala Beograd opena od Mađara Fabijana Marožana 6:3, 7:5. Siguran start meča su imali Lajović i Marožan, gde su bili sigurni u svojim uvodnim gemovima, koje su osvojili bez velikih problema. Isto… »
Hamad Međedović: Odigrao sam bolje nego u prvom kolu

Hamad Međedović: Odigrao sam bolje nego u prvom kolu

Danas pre 1 dan
Srpski teniser Hamad Međedović izjavio je danas da je odigrao bolji meč nego u prvom kolu i da je zadovoljan današnjom igrom. – Iskreno, mučio sam se na riternu u prvom setu – rekao je on. Međedović se danas plasirao u četvrtfinale ATP turnira… »

Vesti dana »