Povezane vesti

Dušan Lajović eliminisan u osmini finala turnira u Beogradu

Dušan Lajović eliminisan u osmini finala turnira u Beogradu

Politika pre 19 dana
Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale ATP turnira Beograd open, pošto je danas u osmini finala poražen od Mađara Fabija Marožana 6:3, 7:5. Meč je trajao jedan sat i 15 minuta. Marožan je 59. teniser sveta, dok se… »
Đere: Ova pobeda će mi mnogo značiti za samopouzdanje

Đere: Ova pobeda će mi mnogo značiti za samopouzdanje

Sportski žurnal pre 18 dana
Publika je bila sjajna, nemam šta da dodam - naglasio je Laslo. Laslo Đere izjavio je da je zadovoljan plasmanom u četvrtfinale Beograd opena. Đere je u osmini finala pobedio tenisera iz Hrvatske Duju Ajdukovića 6:1, 7:6 (10:8). - Prvi set je bio… »
Đere u četvrtfinalu Beograd opena

Đere u četvrtfinalu Beograd opena

Laslo će u četvrtfinalu igrati protiv Fabija Marožana iz Mađarske. Laslo Đere plasirao se u četvrtfinale turnira u Beogradu, pobedio je 115. igrača sveta Duja Ajdukovića iz Hrvatske posle dva seta - 6:1, 7:6. Đere, 141. teniser sveta, pobedio je… »
Matej i Ivan eliminisani u osmini finala turnira u Beogradu

Matej i Ivan eliminisani u osmini finala turnira u Beogradu

Beograd open se igra za nagradni fond od 579.320 evra. Srpski teniseri Matej i Ivan Sabanov nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale ATP turnira Beograd open u konkurenciji dublova, pošto su u osmini finala poraženi od Holanđanina Davida Pela i… »
Đere u četvrtfinalu Beograda!

Đere u četvrtfinalu Beograda!

Sportske.net pre 18 dana
Laslo Đere je uspeo da se plasira u četvrtfinale Beograda pošto je savladao Dujea Ajdukovića iz Hrvatske rezultatom 6:1 i 7:6 ( Srpski teniser je danas bio sjajan u prvom setu, posebno kada se radi o riternu, na prvi servis Ajdukovića je bio… »
Đere u četvrtfinalu: Srbin lako protiv Hrvata do sledećeg kola u Beogradu!

Đere u četvrtfinalu: Srbin lako protiv Hrvata do sledećeg kola u Beogradu!

Hot sport pre 18 dana
Naredni protivnik Mađar! Laslo Đere, srpski teniser, izborio je plasman u četvrtfinale Beograd Opena. Naš as je u osminu finala savladao Dujea Ajdukovića sa 2-0 u setovima, rezultatom 6:1, 7:6, posle sat i 25 minuta igre. Prvi set je prošao u znaku… »
Đere preko Hrvata do četvrtfinala u Beogradu

Đere preko Hrvata do četvrtfinala u Beogradu

Vesti online pre 18 dana
Laslo Đere, srpski teniser, plasirao se u četvrtfinale turnira u Beogradu pobedom nad Hrvatom Dujom Ajdukovićem rezultatom 6:1, 7:6. Prethodno je Dušan Lajović poražen u drugom kolu od Fabijana Marožana rezultatom 6:3, 7:5. Fantastičan prvi set… »
"Nisam više mlad": Lajović otvorio dušu u Beogradu, otkrio i zašto se naljutio!

"Nisam više mlad": Lajović otvorio dušu u Beogradu, otkrio i zašto se naljutio!

Mondo pre 18 dana
Dušan Lajović je porazom u beogradskoj Areni završio sezonu…. Dušan Lajović (34) završio je sezonu porazom od Fabijana Marožana na turniru u Beogradu (6:3, 7:5). Svestan je i on da nije igrao onako kako zna i može i da je nivo bio ispod… »
Đere spakovao kofere Hrvatu za prvo četvrtfinale sezone!

Đere spakovao kofere Hrvatu za prvo četvrtfinale sezone!

B92 pre 18 dana
Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u četvrtfinale Beograd opena pobedom nad Dujom Ajdukovićem sa 2-0 u setovima. Đere je do trijumfa došao posle sat i 25 minuta tenisa, a po setovima je bilo 6:1, 7:6(8). Trenutno 141. teniser sveta je uspeo da se… »
Lajović: Želim zdrav da dočekam novu sezonu

Lajović: Želim zdrav da dočekam novu sezonu

Sad sam 80. na svetu, ali sam igrao na vrhunskom nivou na više turnira, ako osećam da mogu da igram na tom nivou onda sam tu - rekao je Lajović. Dušan Lajović izjavio je da mu je cilj da se u potpunosti oporavi do početka nove sezone. Lajović je u… »
Đere: "Kod kuće sam - kao da sam ja napisao"

Đere: "Kod kuće sam - kao da sam ja napisao"

B92 pre 18 dana
Srpski teniser Laslo Đere sumirao je utiske posle plasmana u četvrtfinale Beograd opena. Đere je u osmini finala u dva seta nadigrao hrvatskog predstavnika Duja Ajdukovića. Na početku konferencije za medije sumirao je utiske sa meča. "Prvi set je… »
Bravo Laslo: Đere u četvrtfinalu Beograd opena! Poznato protiv koga igra za polufinale!

Bravo Laslo: Đere u četvrtfinalu Beograd opena! Poznato protiv koga igra za polufinale!

Večernje novosti pre 18 dana
Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u četvrtfinale ATP turnira Beograd opena, pošto je večeras u osmini finala pobedio Hrvata Duju Ajdukovića 6:1, 7:6 (10:8). FOTO: Tanjug/AP Meč je trajao jedan sat i 26 minuta. Đere je trenutno 141. teniser… »
Šteta: Lajović poražen od mađarskog tenisera u Beogradu!

Šteta: Lajović poražen od mađarskog tenisera u Beogradu!

Hot sport pre 18 dana
Ni podrška domaće publike nije bila dovoljna. Srpski teniser Dušan Lajović zaustavljen je u šestnaestini finala Belgrade opena. Od njega je bio bolji mađarski teniser Fabian Maroszan sa 2:0, po setovima 6:3, 7:5. Ovo je bio njihov drugi međusobni… »
Kraj za Lajovića u Beogradu

Kraj za Lajovića u Beogradu

Sportske.net pre 18 dana
Srpski teniser Dušan Lajović poražen je u osmini finala Beograd opena od Mađara Fabijana Marošana sa 2:0. Po setovima je bilo 6:3, 7:5. Za jedan sat i 15 minuta tenisa u "Beogradskoj areni" Marošan, trenutno 59. igrač sveta, savladao je Lajovića i… »
Lajović: "Pozitivna nedelja za mene"

Lajović: "Pozitivna nedelja za mene"

B92 pre 18 dana
Srpski teniser Dušan Lajović izneo je svoj komentar posle poraza u osmini finala turnira u Beogradu od Fabijana Marožana. "Nije bilo lako danas igrati, protivnik je bio bolji u tim nekim momentima, realan sam i smatram da je ovo nivo na kojem sam… »
Lajović bez plasmana u četvrtfinale turnira u Beogradu

Lajović bez plasmana u četvrtfinale turnira u Beogradu

Beograd open se igra za nagradni fond od 579.320 evra. Srpski teniser Dušan Lajović nije danas uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Beogradu, pošto je izgubio od 59. igrača sveta Fabijana Marožana iz Mađarske posle dva seta, 6:3, 7:5… »
Lajović stao u osmini finala Beograd opena

Lajović stao u osmini finala Beograd opena

B92 pre 18 dana
Srpski teniser Dušan Lajović poražen je u osmini finala Beograd opena od Mađara Fabijana Marožana 6:3, 7:5. Siguran start meča su imali Lajović i Marožan, gde su bili sigurni u svojim uvodnim gemovima, koje su osvojili bez velikih problema. Isto… »
Hamad Međedović: Odigrao sam bolje nego u prvom kolu

Hamad Međedović: Odigrao sam bolje nego u prvom kolu

Danas pre 19 dana
Srpski teniser Hamad Međedović izjavio je danas da je odigrao bolji meč nego u prvom kolu i da je zadovoljan današnjom igrom. – Iskreno, mučio sam se na riternu u prvom setu – rekao je on. Međedović se danas plasirao u četvrtfinale ATP turnira… »

Vesti dana »