Povezane vesti
Gazda Hapoela zahvalio Vatutinu i objasnio zašto FIBA neće odobriti zahtev Motlija: "To nije zdravo!"
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. U poslednjih nekoliko dana, pa možda sada može da se kaže i nedelja, pravi haos nastao je oko slučaja Džonatana Motlija, a sada se, nakon niza izjava Ofera Janaja, vlasnika Hapoela iz Tel Aviva, oglasio i vlasnik CSKA iz Moskve Andrej… »
Vatutin o "slučaju Motli": "Mislim da FIBA ne sme da mu dozvoli raskid ugovora bez kompenzacije Hapoelu"
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Prethodnih dana je veoma aktivna saga oko Džonatana Motlija, koji želi da napusti Hapoel iz Tel Aviva, ali vlasnik ovog kluba jednostavno ne želi da ga pusti da to uradi. Centar je zatražio raskid zbog ratnog stanja, ali, čak ni to… »
Vesti dana »
Uživo izbori u Americi: Tramp je novi predsednik, Kamala Haris mu čestitala pobedu
Mondo pre 4 minutajoš 291 povezana
Tramp je 47. predsednik Amerike, povratio ključnu državu: Haris priznala poraz i čestitala protivniku, njen govor se očekuje večeras
Nova pre 5 minutajoš 64 povezane
Devet uhapšenih na protestima u Novom Sadu, traži se odgovornost za pogibiju 14 ljudi
Al Jazeera pre 3 satajoš 59 povezanih
Vučić na večeri sa Čeferinom i premijerom Češke: Poslužio sam gostima najbolje srpsko meso, ponosan sam na prijateljstvo (foto)
Kurir pre 35 minutajoš 50 povezanih
Palata Republike u Banjaluci večeras u bojama zastave SAD: Dodik priredio koktel povodom pobede Trampa na izborima
Euronews pre 6 minutajoš 41 povezana