Povezane vesti
Rade Aničić, otac devojke nastradale u novosadskom „Kontrastu": Zbog naše dece nisu protestovali
Politika 06.11.2024
Povodom rušilačkih protesta, „Novostima" se javio Rade Aničić iz Čuruga, otac Marine Aničić, jedne od šest žrtava tragičnog požara koji se desio 1. aprila 2012. godine u novosadskoj diskoteci "Kontrast." „Zašto takav protest? - pita Aničić. - I ja sam za… »
"Zbog naše dece nisu protestovali" Roditelji žrtava požara u Kontrastu zgroženi scenama nasilja: Opozicija profitira na…
Kurir 06.11.2024
Srbija je sinoć svedočila stravičnim scenama nasilja u režiji opozicije, koja koristi tragediju za lične, političke interese. Iz minuta u minut pojavljivali su se snimci na kojima se moglo videti, osim skidanja i gaženja srpske trobojke, i uništavanje… »
Vesti dana »

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 1 satjoš 20 povezanih

Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali kod istočne obale Kamčatke
Politika pre 36 minutajoš 13 povezanih

Prognoza vremena za 13. septembar: Sunčano i toplo, u nedelju stiže kiša i osveženje
Glas juga pre 15 minutajoš 11 povezanih

Vučić: Mogući prevremeni izbori u aprilu, maju ili decembru 2026. godine, više ne mogu da budem predsednik
Rešetka pre 31 minutajoš 6 povezanih