Povezane vesti
Gole noge za prvi red: Srpska glumica zažalila zbog preseljenja u Hrvatsku i doživela velike životne udarce, a sad je došla…
Blic pre 4 sati
Šarmantna glumica Ana Franić, koja je dugo živela van Srbije, pojavila se sinoć na koncertu Borisa Režaka u Beogradu. Ana nije skidala osmeh sa lica, a u prvom planu su bile njene gole noge, pa su sve oči na licu mesta bile uprte u nju. Šarena… »
Minut ćutanja na koncertu Borisa režaka u Beogradu: "Novi Sad mi je u srcu", pevaču pune oči suza pred publikom (video)
Blic pre 1 dan
Boris Režak održao je večeras koncert u srpskoj prestonici, a isti je počeo minutom ćutanja za žrtve u Novom Sadu. Na ivici suza je pričao o tragediji koja se dogodila prošle nedelje. - Novi Sad mi je u srcu. Nisam mogao da odložim koncert. Molim… »
Vesti dana »
Američki izbori – Tramp proglasio pobedu: Zahvalan sam narodu što su me izabrali za 47. predsednika (VIDEO)
RTV pre 7 minutajoš 296 povezanih
Barsina ''petarda'' na ''Marakani'', Milson ublažio Zvezdin četvrti poraz u LŠ
Sportske.net pre 43 minutajoš 65 povezanih
Donald Tramp i američka zastava u centru Banjaluke: Dodik priredio koktel povodom američkih izbora
Mondo pre 2 satajoš 64 povezane
Zbog nereda na protestu u Novom Sadu policija preduzela mere protiv 14 lica, identifikaciji i privođenju time nije kraj
RTV pre 5 satijoš 59 povezanih