Povezane vesti
Gole noge za prvi red: Srpska glumica zažalila zbog preseljenja u Hrvatsku i doživela velike životne udarce, a sad je došla…
Blic pre 18 dana
Šarmantna glumica Ana Franić, koja je dugo živela van Srbije, pojavila se sinoć na koncertu Borisa Režaka u Beogradu. Ana nije skidala osmeh sa lica, a u prvom planu su bile njene gole noge, pa su sve oči na licu mesta bile uprte u nju. Šarena… »
Minut ćutanja na koncertu Borisa režaka u Beogradu: "Novi Sad mi je u srcu", pevaču pune oči suza pred publikom (video)
Blic pre 19 dana
Boris Režak održao je večeras koncert u srpskoj prestonici, a isti je počeo minutom ćutanja za žrtve u Novom Sadu. Na ivici suza je pričao o tragediji koja se dogodila prošle nedelje. - Novi Sad mi je u srcu. Nisam mogao da odložim koncert. Molim… »
Vesti dana »
Veće penzije i plate, nove investicije... Poslanici Skupštine Srbije danas počinju raspravu o budžetu za 2025.
Blic pre 3 satajoš 12 povezanih
Vučić za BBC: Srbija vodi nezavisnu politiku, ponosan sam što sedim samo u srpskoj stolici
Euronews pre 32 minutajoš 4 povezane
Štrajk prosvetara se nastavlja danas u obrazovnim ustanovama pet školskih uprava
Radio sto plus pre 33 minutajoš 5 povezanih
Vučić na BBC-ju: "Ne stidim se da kažem da sam se promenio, sada moram da brinem o svom narodu"
Telegraf pre 6 satijoš 5 povezanih