Povezane vesti
Naša poznata pevačica pazarila hotel! Muža uhvatila s ljubavnicom na delu, a sinu prepisala kuću na čak četiri sprata: Ja…
Kurir pre 3 sata
Narodna pevačica Nela Bijanić ne krije da je vlasnica hotela, te da je kuću na četiri sprata prepisala sinu Oliveru. Nela je godinama vredno radila, pa je priuštila sebi šta je želela. - Ja sam grcala za sve to, ja sam želela da stvorim! Ekstremno… »
Srpska pevačica pazarila hotel: Sinu je prepisala kuću na čak četiri sprata: "Ekstremno sam radila za sve ovo"
Blic pre 6 sati
Narodna pevačica Nela Bijanić ne krije da je vlasnica hotela, te da je kuću na četiri sprata prepisala sinu Oliveru. Nela je godinama vredno radila, pa je priuštila sebi šta je želela. - Ja sam grcala za sve to, ja sam želela da stvorim! Ekstremno… »
Vesti dana »
Da li je ovaj dokument koštao Lindnera funkcije? Nemac imao ovakav plan za ekonomiju zemlje
Telegraf pre 2 satajoš 6 povezanih
Jednom, kad sve ovo bude juče, tvrdiće da su tu bili iz ubeđenja: Kako je reporter Danasa doživeo protest u Novom Sadu (FOTO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Kineski predsednik Si Đinping čestitao Trampu pobedu na predsedničkim izborima
Blic pre 32 minutajoš 3 povezane
Poznat je glavni razlog: Vladimir Perišić i kompanija "Elpring" sankcionisani zbog pomaganja Igoru Dodiku
Blic pre 4 satijoš 2 povezane