Povezane vesti
Žene i majčinstvo: „Da li zabrane abortusa mogu da ugroze moju vantelesnu oplodnju“
Radio 021 pre 4 sati
Žene u Americi su zabrinute da bi promene zakona o abortusu mogle da utiču na njihov proces vantelesne oplodnje, a neke od njih planiraju i da ga nastave u drugim saveznim državama. Julie Eshelman Džuli i njen suprug pokušavaju da dobiju drugo dete… »
Žene i majčinstvo: „Da li zabrane abortusa mogu da ugroze moju vantelesnu oplodnju“
Južne vesti pre 4 sati
Julie Eshelman Džuli i njen suprug pokušavaju da dobiju drugo dete putem vantelesne oplodnje Godinu dana nakon što je američki Vrhovni sud poništio presudu u slučaju „Rou protiv Vejda" - prekretnicu u pravu na abortusa u SAD - neki pacijenti… »
BBC News pre 4 sati
Žene u Americi su zabrinute da bi promene zakona o abortusu mogle da utiču na njihov proces vantelesne oplodnje, a neke od njih planiraju i da ga nastave u drugim saveznim državama. Godinu dana nakon što je američki Vrhovni sud poništio presudu u… »
Žene i majčinstvo: "Da li zabrane abortusa mogu da ugroze moju vantelesnu oplodnju"
NIN pre 4 sati
Godinu dana nakon što je američki Vrhovni sud poništio presudu u slučaju "Rou protiv Vejda" - prekretnicu u pravu na abortusa u SAD - neki pacijenti vantelesne oplodnje brinu se da bi potencijalni novi zakoni mogli da ugroze njihovo lečenje… »
Vesti dana »
Donald Tramp na Palati Republika srpska: Boje američke zastave u Banjaluci
Danas pre 1 satjoš 2 povezane