Povezane vesti
Sreli smo nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde posle meča protiv Barselone
Telegraf pre 19 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su ubedljivo (2:5) od Barselone u 4. kolu Lige šampiona, tako da su ostali i dalje bez bodova u elitnom takmičenju. Utakmicu je posmatralo preko 55.000 navijača, a ono što je posebno zanimljivo jeste… »
Da li ova scena treba da zabrine navijače Zvezde? Golman crveno-belih jedva ustao na kraju meča sa Barselonom
Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Barselone ubedljivo na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 2:5, tako da su ostali bez bodova sa gol-razlikom od -12. Po završetku meča, jedna scena je posebno mogla da zabrine navijače Crvene… »
Vladan Milojević sa izuzetno opširnim prvim utiscima posle Barse: "Borili smo se koliko smo mogli..."
Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Barselone kod kuće u 4. kolu Lige šampiona, pa su tako ostali bez ijednog boda do sada u elitnom takmičenju. Posle meča je odmah za TV kamere razgovarao trener Crvene zvezde, Vladan Milojević… »
Trener Barselone govorio više o atmosferi nego o meču, pohvalio jedan segment Zvezdine igre
Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Barselone 5:2 u Beogradu u susretu četvrtog kola Lige šampiona. Trener Barselone Hansi Flik je posle meča u razgovoru za TV Arena sport istakao da je zadovoljan prikazanim. - Veoma srećan kako… »
"Kada sam ga video na zemlji, uplašio sam se, povreda je bila strašna": Fudbaler Barse o stanju Kubarsija
Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Barselone bili su izuzetno ubedljivi u pobedi protiv Crvene zvezde (5:2) na stadionu "Rajko Mitić", a ono što ih jedino zabrinulo jeste poveda Paua Kubrasija. On je u 64. minutu završio na travi nakon jednog duela u kaznenom… »
Vesti dana »
Sjednica Skupštine Srbije prekinuta zbog naguravanja i tuče
Al Jazeera pre 21 minutajoš 130 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 1 satjoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: "Čekamo informacije da li je bilo Srba na potonulom brodu"
Blic pre 16 minutajoš 14 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 1 satjoš 23 povezane