Povezane vesti

Sreli smo nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde posle meča protiv Barselone

Sreli smo nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde posle meča protiv Barselone

Telegraf pre 19 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su ubedljivo (2:5) od Barselone u 4. kolu Lige šampiona, tako da su ostali i dalje bez bodova u elitnom takmičenju. Utakmicu je posmatralo preko 55.000 navijača, a ono što je posebno zanimljivo jeste… »
Da li ova scena treba da zabrine navijače Zvezde? Golman crveno-belih jedva ustao na kraju meča sa Barselonom

Da li ova scena treba da zabrine navijače Zvezde? Golman crveno-belih jedva ustao na kraju meča sa Barselonom

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Barselone ubedljivo na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 2:5, tako da su ostali bez bodova sa gol-razlikom od -12. Po završetku meča, jedna scena je posebno mogla da zabrine navijače Crvene… »
Vladan Milojević sa izuzetno opširnim prvim utiscima posle Barse: "Borili smo se koliko smo mogli..."

Vladan Milojević sa izuzetno opširnim prvim utiscima posle Barse: "Borili smo se koliko smo mogli..."

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Barselone kod kuće u 4. kolu Lige šampiona, pa su tako ostali bez ijednog boda do sada u elitnom takmičenju. Posle meča je odmah za TV kamere razgovarao trener Crvene zvezde, Vladan Milojević… »
Trener Barselone govorio više o atmosferi nego o meču, pohvalio jedan segment Zvezdine igre

Trener Barselone govorio više o atmosferi nego o meču, pohvalio jedan segment Zvezdine igre

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Barselone 5:2 u Beogradu u susretu četvrtog kola Lige šampiona. Trener Barselone Hansi Flik je posle meča u razgovoru za TV Arena sport istakao da je zadovoljan prikazanim. - Veoma srećan kako… »
"Kada sam ga video na zemlji, uplašio sam se, povreda je bila strašna": Fudbaler Barse o stanju Kubarsija

"Kada sam ga video na zemlji, uplašio sam se, povreda je bila strašna": Fudbaler Barse o stanju Kubarsija

Telegraf pre 18 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Barselone bili su izuzetno ubedljivi u pobedi protiv Crvene zvezde (5:2) na stadionu "Rajko Mitić", a ono što ih jedino zabrinulo jeste poveda Paua Kubrasija. On je u 64. minutu završio na travi nakon jednog duela u kaznenom… »

Vesti dana »