Povezane vesti
Šta se uvek desi Zvezdi? Evo, ja mogu da ti kažem! Zdravko Kuzmanović o najvećem problemu u Ligi šampiona
Mondo pre 4 sati
Stručni komentatori TV Arena sport Ranko Stojić i Zdravko Kuzmanović analizirali poraz Crvene zvezde od Barselone. Komentarišući poraz Crvene zvezde protiv Barselone 2:5 u Ligi šampiona, poznati srpski menadžer i bivši golman Partizana Ranko… »
Proslavljeni reprezentativac brutalan posle Barse: Ja iskreno ne vidim kako Zvezda može da osvoji ijedan bod
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Ubedljiv poraz doživela je Crvena zvezda u okršaju sa Barselonom u četvrtom kolu Lige šampiona (5:2) na stadionu "Rajko Mitić", pa je i posle ove runde ostala tim bez ijednog osvojenog boda i u grupi od još četiri kluba sa ovakvim… »
Vesti dana »
Trener Crvene zvezde posle meča sa Bajernom: Flik me je pohvalio jer smo ih fenomenalno blokirali u nekim fazama igre
Danas pre 3 satajoš 12 povezanih
Jednom, kad sve ovo bude juče, tvrdiće da su tu bili iz ubeđenja: Kako je reporter Danasa doživeo protest u Novom Sadu (FOTO)
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Poznat je glavni razlog: Vladimir Perišić i kompanija "Elpring" sankcionisani zbog pomaganja Igoru Dodiku
Blic pre 5 satijoš 2 povezane