Povezane vesti

Hansi Flik posle Zvezde objasnio zašto je Barselona mnogo bolja

Hansi Flik posle Zvezde objasnio zašto je Barselona mnogo bolja

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Fudbaleri Barselone porazili su Crvenu zvezdu sa 5:2 u utakmici četvrtog kola Lige šampiona odigranoj na stadionu "Rajko Mitić". Na konferenciji posle meča je govorio trener gostujuće ekipe Hansi Flik. Kaže da je bilo očigledno da… »
"Sudija mi je na kraju utakmice rekao da nije bio ofsajd": Ilić otkrio poseban detalj posle meča sa Barsom

"Sudija mi je na kraju utakmice rekao da nije bio ofsajd": Ilić otkrio poseban detalj posle meča sa Barsom

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Fudbaleri Barselone pobedili su ubedljivo Zvezdu sa 5:2 u utakmici 4. kola ligaškog dela Lige šampiona. Posle meča je prvotimac Zvezde, Luka Ilić istakao da je poraz težak, ali da je tim pokazao želju. - Pa dobro, mislim da je možda… »
Elšnik otkrio koji detalj je odlučio meč sa Barsom: "Da nije, bila bi to druga utakmica..."

Elšnik otkrio koji detalj je odlučio meč sa Barsom: "Da nije, bila bi to druga utakmica..."

Telegraf pre 3 sata
Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su težak poraz od Barselone, ali su sa dva gola popravili utisak (5:2) i na kraju makar utešno završili meč četvrtog kola Lige šampiona. Posle meča je Timi Maks Elšnik govorio o igri tima, koji se nije predavao. -… »
Vladan Milojević opširno o "manama" novog formata Lige šampiona, pa poručio: "Jednostavno, ovo je Barselona"

Vladan Milojević opširno o "manama" novog formata Lige šampiona, pa poručio: "Jednostavno, ovo je Barselona"

Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Fudbaleri Crvene zvezde su upisali veoma težak poraz od ekipe Barselone na svom terenu sa 5:2 u okviru četvrtog kola Lige šampiona, čime su upisali i svoj četvrti poraz u ovom takmičenju. Jednostavno, crveno-beli nisu imali šanse… »

Vesti dana »