Повезане вести
Драгана Косјерина проговорила о свом мужу: „Волим како ме Бојан третира“ – Водитељка открила како ју је стоматолог освојио…
Нова 07.11.2024
: Позната водитељка Драгана Косјерина годинама је део РТС-а, а истиче да се добро носи са различитим коментарима публике на њен рачун. Истиче да се труди да лоше коментаре не памти. – Не зато што ме нису гађали у срце, већ зато… »
Драгана Косјерина више Не може да ћути! Водитељка проговорила о свом мужу: "Волим како ме Бојан..."
Курир 07.11.2024
Позната водитељка Драгана Косјерина годинама је део РТС-а, а истиче да се добро носи са различитим коментарима публике на њен рачун. Истиче да се труди да лоше коментаре не памти. - Не зато што ме нису гађали у срце, већ зато… »
"Суочила сам се са великим бројем провокација": Драгана Косјерина о лошим коментарима и мужу: "Волим како ме Бојан третира"
Блиц 06.11.2024
Позната водитељка Драгана Косјерина годинама је део РТС-а, а истиче да се добро носи са различитим коментарима публике на њен рачун. Истиче да се труди да лоше коментаре не памти. - Не зато што ме нису гађали у срце, већ зато… »
Вести дана »

Топао септембарски дан, после облачног јутра претежно сунчано
Глас Зајечара пре 2 сатајош 21 повезана

Два протеста око поднева у Новом Саду: Окупљање грађана испред Бановине и у Кампусу
Нова пре 21 минутајош 7 повезаних

Помоћник министра одбране: Србија прва у региону по наоружању, биће 6.000 војника на паради
Бета пре 1 сатјош 12 повезаних

МУП демантује наводе да је полиција 5. септембра у Новом Саду користила ЦН гас
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 9 повезаних