Povezane vesti
"Joj, kako sam nervozan danas, nekoga ću ubiti" Jezivi prizori u školi u Beogradu: Dečak (8) sa sečivom od 20 cm jurio…
Kurir pre 1 sat
Stravičan incident desio se u utorak u osnovnoj školi u Kaluđerici, gde je jedan osmogodišnjak jurio nožem dvojicu školskih drugova, preteći im i pokušavajući da ih izbode! Jedan od mališana uspeo je da snimi ovaj događaj dok je, po svemu… »
"Mama, prekidam, ima: Nož!" Dečak pričao sa majkom dok je bežao od školskog druga! Jurio ga sečivom od 20 cm, roditelju…
Blic pre 2 sata
Nakon strašnog incidenta koji se dogodio u utorak u osnovnoj školi u Kaluđerici, kada je učenik drugog razredna (8) jurio dvojicu svojih školskih drugara nožem sa sečivom dugim oko 20 centimetara, za Blic se oglasilo Ministarstvo prosvete. Kako… »
"Kako sam nervozan, nekoga ću ubiti": Strah u školi u Kaluđerici, dečak (8) nožem od 20cm jurio drugare
Mondo pre 4 sati
Roditelji đaka škole u Kaluđerici su preplašeni zbog deteta (8) koje je došlo sa nožem u školu i jurilo drugare. Stravičan incident desio se u utorak u osnovnoj školi u Kaluđerici, gde je jedan osmogodišnjak jurio nožem dvojicu školskih… »
Vesti dana »
"Jedna pacijentkinja u veoma kritičnom stanju!" Novinarka Kurira ispred KBC Vojvodine otkriva najnovije informacije o stanju povređenih u nesreći u Novom Sadu
Kurir pre 26 minutajoš 19 povezanih
Aleksić: Potvrda o prijavi radova za Železničku stanicu u Novom Sadu izdata tek 16. oktobra
N1 Info pre 1 satjoš 37 povezanih
"Moja poruka je da se krene u razgovore o primirju": Počeo Samit Evropske političke zajednice na kome učestvuje Vučić (video)
Blic pre 26 minutajoš 26 povezanih
Štajnmajer: Spreman sam da raspišem izbore, kraj jedne koalicije nije kraj sveta
Euronews pre 32 minutajoš 27 povezanih