Povezane vesti
Mediji bliski vlastima posle nesreće u Novom Sadu u zajedničkoj misiji – vlada ne sme pasti
Novi magazin 07.11.2024
Posle tragedije u Novom Sadu, u medijima bliskim vlasti povela se svojevrsna istraga. Ali ova nije tražila odgovornost onih čiji je posao da građevina stoji. Krivci su unapred bili poznati i presuđeno im je bez prava na odbranu. To su mediji, opozicija i… »
Mediji bliski vlastima posle nesreće u Novom Sadu u zajedničkoj misiji – vlada ne sme pasti
N1 Info 07.11.2024
Posle tragedije u Novom Sadu, u medijima bliskim vlasti povela se svojevrsna istraga. Ali ova nije tražila odgovornost onih čiji je posao da građevina stoji. Krivci su unapred bili poznati i presuđeno im je bez prava na odbranu. To su mediji, opozicija i… »
N1 Info 07.11.2024
Vesti dana »
(Foto) Presek izlaznosti do 12 časova: U Kladovu glasalo 30, u Majdanpeku 32,11 odsto upisanih birača, evo kako je u ostalim mestima
Blic pre 11 minutajoš 118 povezanih
Vodostaji u porastu širom Srbije, kod Šapca se očekuje redovna odbrana od poplava
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane
Najrizičniji je prvi ponedeljak: Saveti lekara za lakšu adaptaciju na letnje računanje vremena, izaziva sijaset simptom a prilagođavanje traje 4 do 7 dana
Blic pre 3 satajoš 18 povezanih
Napadnut novinar Zoomera u Bajinoj Bašti: Prišao mi čovek u crnom i krenuo da mi otima opremu, udarao me pesnicama
Insajder pre 56 minutajoš 8 povezanih