Povezane vesti
„Za jedan koncert treba 300.000 €, ako radite jedan ili dva vi ste na nuli“
Nova pre 3 sata
: Lepa Brena boravila je prethodnih dana u Zagrebu, gde je najpre u razgovoru sa medijima objasnila zašto nije htela da bude jedina rekorderka najveće dvorane u Hrvatskoj. Pevačica Lepa Brena je u Hrvatskoj u razgovoru sa medijima istakla zašto ne… »
"Za jedan koncert treba: 300.000 evra" Brena progovorila o zaradama: "Ja sam na nuli"
Blic pre 4 sati
Muzička zvezda Lepa Brena prethodnih dana boravila je u Zagrebu, te je tamošnjim medijima otkrila zašto nije htela da bude jedina rekorderka najveće dvorane u Hrvatskoj. - Iskreno, mislim da je vreme da se ja takmičim sa nekim ili sa samom sobom… »
Pitali je koliko će da zaradi od 5 rasprodatih Arena u Zagrebu: Lepa Brena o finansijama, koncert košta 200.000€
Mondo pre 4 sati
Lepa Brena u intervjuu hrvatskim medijima otkrila "kada tek može da se zaradi" kada su koncerti te veličine u pitanju. Pevačica Lepa Brena održaće pet koncerata u zagrebačkoj Areni, a tim povodom je u intervjuu hrvatskim medijima pričala i o… »
Lepa Brena konačno progovorila o finansijama: Za jedan koncert treba 300.000 €, može da se zaradi tek od trećeg u nizu…
Kurir pre 5 sati
Lepa Brena boravila je prethodnih dana u Zagrebu, gde je najpre u razgovoru sa medijima objasnila zašto nije htela da bude jedina rekorderka najveće dvorane u Hrvatskoj. - Iskreno, mislim da je vreme da se ja takmičim sa nekim ili sa samom sobom… »
Vesti dana »
Sutra šestočasovna blokada Varadinskog mosta zbog tragedije u Novom Sadu: „Poneti crvenu boju i četke“
Nova pre 19 minutajoš 47 povezanih
Uživo samit Evropske političke zajednice: Predsednik Vučić jedan od samo šest govornika u Budimpešti
Kurir pre 54 minutajoš 33 povezane
Peti sastanak Evropske poliitčke zajednice u Budimpešti, Vučić: Evropa mora da se ponaša strateški odgovorno
NIN pre 54 minutajoš 27 povezanih