Povezane vesti

Vučić na samitu EPZ u Budimpešti: Evropa mora da se ponaša strateški odgovorno, a ne da se bavi birokratijom

Vučić na samitu EPZ u Budimpešti: Evropa mora da se ponaša strateški odgovorno, a ne da se bavi birokratijom

RTS pre 14 minuta
Peti samit Evropske političke zajednice održava se u Budimpešti, na kojem učestvuje 47 šefova država i vlada iz zemalja EU, među kojima i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Teme samita su evropska bezbednost, uključujući sukobe u Ukrajini i na… »
Vučić: Od Evrope očekujem strateške, a ne birokratske odluke

Vučić: Od Evrope očekujem strateške, a ne birokratske odluke

Sputnik pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, po dolasku u Budimpeštu na Samit evropske političke zajednice, da očekuje otvoren razgovor u svetlu novih geopolitičkih okolnosti i po pitanju nekoliko stvari koje su za nas važne, kao i da očekuje… »
Vučić iz Budimpešte: Imaću čast da govorim o interesima Srbije

Vučić iz Budimpešte: Imaću čast da govorim o interesima Srbije

B92 pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Budimpešte, gde će danas biti održan Samit Evropske političke zajednice. "Imaću izuzetnu čast da govorim i na ovom otvorenom delu, na plenarnom delu, ispred svega nas šestoro, da se obratim i… »
Peti sastanak Evropske poliitčke zajednice danas u Budimpešti, Srbiju predstavlja Vučić

Peti sastanak Evropske poliitčke zajednice danas u Budimpešti, Srbiju predstavlja Vučić

Radio sto plus pre 2 sata
Srbiju na samitu predstavlja predsednik Aleksandar Vučić. Kako je najavljeno iz njegovog kabineta, on će se obratiti na otvaranju Samita i učestvovaće na sesiji o ekonomskoj sigurnosti.{image3} Tokom Samita u Mađarskoj, planiran je i niz… »
Uživo Aleksandar Vučić iz Budimpešte: Moja osnovna poruka na Samitu EPZ će biti da se krene u razgovore o primirju

Uživo Aleksandar Vučić iz Budimpešte: Moja osnovna poruka na Samitu EPZ će biti da se krene u razgovore o primirju

Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Predsednik Aleksandar Vučić obraća se iz Budimpešte, gde će danas biti održan Samit Evropske političke zajednice. - Moja osnovna poruka na Samitu EPZ će biti da se krene u razgovore o primirju, ne o tome ko će da pobedi, već kako… »

Vesti dana »