Povezane vesti
Ministar Dačić Ispratio premijera Češke: Uveren sam da je ova poseta bila nova prilika za nastavak unapređenja saradnje i…
Kurir 07.11.2024
Ministar policije Ivica Dačić ispratio je premijera Češke Petra Fijalu na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". "Ispratio sam premijera Češke Petra Fijalu na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Uveren sam da je ova poseta bila nova prilika za nastavak… »
Ministar Dačić ispratio premijera Češke Petra Fijalu
Telegraf 07.11.2024
Preporučujemo. Ministar policije Ivica Dačić ispratio je premijera Češke Petra Fijalu na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". "Ispratio sam premijera Češke Petra Fijalu na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Uveren sam da je ova poseta bila nova prilika… »
Vesti dana »
(Uznemirujuće) Agenti oborili muškarca na ulicu, a onda ga upucali?! Horor snimak pucnjave u Americi kruži internetom, ljudi vrištali u panici: "Ubili su ga!"
Blic pre 25 minutajoš 27 povezanih
Premijer RS posle sastanka s premijerom Srbije: Osećamo se jače uz većeg i jačeg brata
Danas pre 3 satajoš 44 povezane
Evroposlanik Prebilič u Novom Sadu tražio da vlast prekine napade na akademsku zajednicu
Beta pre 5 satijoš 31 povezana
Stanoje izdržao 30 sekundi da ne primi gol, težak put ka opstanku: Šampion preslišao Karagumruk!
Hot sport pre 1 satjoš 30 povezanih