Povezane vesti

"Poslednji oproštaj pre ulaska u carstvo: Nebesko..." Tetka Anđele koja je poginula na Železničkoj stanici podelila je…

"Poslednji oproštaj pre ulaska u carstvo: Nebesko..." Tetka Anđele koja je poginula na Železničkoj stanici podelila je…

Blic pre 1 sat
Od Anđele Ruman (20) koja je sa dečkom Milošem Milosavljevićem (21) poginula na Železničkoj stanici Novi Sad, oprostila se njena tetka Jelena Radosavljević. Ona je na društvenoj mreži Fejsbuk napisala: "Poslednji oproštaj pre ulaska u carstvo… »
Majka poginule Anđele otkrila njene poslednje reči: Neutešna Zorica za Kurir opisala poslednji dan svoje ćerke! "Poslala mi…

Majka poginule Anđele otkrila njene poslednje reči: Neutešna Zorica za Kurir opisala poslednji dan svoje ćerke! "Poslala mi…

Kurir pre 2 sata
"Preživela sam, stigla sam u Novi Sad", poruka je koju mi je Anđela poslala kada je vozom iz Stare Pazove stigla u Novi Sad. Kasnije me je i pozvala i pričale smo, ali je usred razgovora postala nedostupna, u tom trenutku pala je nadstrešnica... S… »
"Poslednji pozdrav pre ulaska u nebesko carstvo": Potresne reči tetke Anđele Ruman, poginule u Novom Sadu

"Poslednji pozdrav pre ulaska u nebesko carstvo": Potresne reči tetke Anđele Ruman, poginule u Novom Sadu

Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Od Anđele Ruman (20) koja je sa dečkom Milošem Milosavljevićem (21) poginula u Novom Sadu kada se srušio deo stare Železničke stanice, na Fejsbuku se oprostila njena tetka Jelena Radosavljević, koja je između ostalog napisala… »
"1. Novembra zazvonio ti je telefon, bio je to poziv na koji nisi odgovorio" FK "Potisje" u nedelju igra poslednju utakmicu u…

"1. Novembra zazvonio ti je telefon, bio je to poziv na koji nisi odgovorio" FK "Potisje" u nedelju igra poslednju utakmicu u…

Kurir pre 4 sati
Igrači fudbalskog kluba "Potisje" iz Knićanina objavili su na svom Fejsbuk profilu da će u nedelju odigrati svoju najtežu utakmicu, posvećenu svom tragično nastradalom saigraču Milošu Milosavljeviću Kiviju (21), koji je 1. novembra poginuo na… »
"Plašila se da ide, pričale smo, a onda je postala nedostupna": Bolna ispovest majke stradale Anđele u Novom Sadu

"Plašila se da ide, pričale smo, a onda je postala nedostupna": Bolna ispovest majke stradale Anđele u Novom Sadu

Mondo pre 5 sati
Majka stradale Anđele je podelila sa javnošću potresne detalje pre i nakon pada nadstrešnice u Novom Sadu. "Preživela sam, stigla sam u Novi Sad", poruka je koju mi je Anđela poslala kada je vozom iz Stare Pazove stigla u Novi Sad. Kasnije me je i… »
"Javila se i rekla da je živa, a onda je umrla": Jeziva ispovest majke Anđele stradale u Novom Sadu

"Javila se i rekla da je živa, a onda je umrla": Jeziva ispovest majke Anđele stradale u Novom Sadu

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Zorica Ruman iz Stare Pazove u potresnoj ispovesti opisala svoj poslednji dan sa ćerkom, ali i njene poslednje reči, malo pre teške nesreće u Novom Sadu. "Preživela sam, stigla sam u Novi Sad", poruka je koju mi je Anđela poslala… »

Vesti dana »