Повезане вести

Стефан је данима пре смрти говорио да зна да ће се десити нешто лоше! Мајка погинулог Хрке у потресној исповести за Курир…

Стефан је данима пре смрти говорио да зна да ће се десити нешто лоше! Мајка погинулог Хрке у потресној исповести за Курир…

Курир 07.11.2024
Четри дана пре несреће Стефан је рекао другарици да има неки чудан осећај и да ће се десити нешто лоше. Имала сам и ја предосећај, али сам мислила да ће преминути моја болесна бака која има 90 година, а не да ћу остати без свог… »
Мајка погинуле Анђеле открила њене последње речи: Неутешна Зорица за Курир описала последњи дан своје ћерке! "Послала ми…

Мајка погинуле Анђеле открила њене последње речи: Неутешна Зорица за Курир описала последњи дан своје ћерке! "Послала ми…

Курир 07.11.2024
"Преживела сам, стигла сам у Нови Сад", порука је коју ми је Анђела послала када је возом из Старе Пазове стигла у Нови Сад. Касније ме је и позвала и причале смо, али је усред разговора постала недоступна, у том тренутку пала је… »
"Десиће се нешто лоше..." Четири дана пред смрт Стефан се поверио другарици, страдао у трагедији у Новом Саду

"Десиће се нешто лоше..." Четири дана пред смрт Стефан се поверио другарици, страдао у трагедији у Новом Саду

Телеграф 07.11.2024
Препоручујемо. Четири дана пре несреће Стефан је рекао другарици да има неки чудан осећај и да ће се десити нешто лоше. Имала сам и ја предосећај, али сам мислила да ће преминути моја болесна бака која има 90 година, а не да ћу… »
Срцепарајућа објава клуба за који је играо Милош који је с девојком погинуо на Железничкој станици у нс

Срцепарајућа објава клуба за који је играо Милош који је с девојком погинуо на Железничкој станици у нс

Телеграф 07.11.2024
Препоручујемо. Страшна трагедија која је погодила Нови Сад, када се срушила надстрешница на Железничкој станици, и даље боли Србију. Ране не зарастају и вероватно неће никад, и даље се оплакује 14 настрадалих, а такође су и три… »
"Последњи опроштај пре уласка у царство: Небеско..." Тетка Анђеле која је погинула на Железничкој станици поделила је статус…

"Последњи опроштај пре уласка у царство: Небеско..." Тетка Анђеле која је погинула на Железничкој станици поделила је статус…

Блиц 07.11.2024
Од Анђеле Руман (20) која је са дечком Милошем Милосављевићем (21) погинула на Железничкој станици Нови Сад, опростила се њена тетка Јелена Радосављевић. Она је на друштвеној мрежи Фејсбук написала: "Последњи опроштај пре… »
"Последњи поздрав пре уласка у небеско царство": Потресне речи тетке Анђеле Руман, погинуле у Новом Саду

"Последњи поздрав пре уласка у небеско царство": Потресне речи тетке Анђеле Руман, погинуле у Новом Саду

Телеграф 07.11.2024
Препоручујемо. Од Анђеле Руман (20) која је са дечком Милошем Милосављевићем (21) погинула у Новом Саду када се срушио део старе Железничке станице, на Фејсбуку се опростила њена тетка Јелена Радосављевић, која је између… »
"1. Новембра зазвонио ти је телефон, био је то позив на који ниси одговорио" ФК "Потисје" у недељу игра последњу утакмицу у…

"1. Новембра зазвонио ти је телефон, био је то позив на који ниси одговорио" ФК "Потисје" у недељу игра последњу утакмицу у…

Курир 07.11.2024
Играчи фудбалског клуба "Потисје" из Книћанина објавили су на свом Фејсбук профилу да ће у недељу одиграти своју најтежу утакмицу, посвећену свом трагично настрадалом саиграчу Милошу Милосављевићу Кивију (21), који је 1… »
"Плашила се да иде, причале смо, а онда је постала недоступна": Болна исповест мајке страдале Анђеле у Новом Саду

"Плашила се да иде, причале смо, а онда је постала недоступна": Болна исповест мајке страдале Анђеле у Новом Саду

Мондо 07.11.2024
Мајка страдале Анђеле је поделила са јавношћу потресне детаље пре и након пада надстрешнице у Новом Саду. "Преживела сам, стигла сам у Нови Сад", порука је коју ми је Анђела послала када је возом из Старе Пазове стигла у Нови… »
"Јавила се и рекла да је жива, а онда је умрла": Језива исповест мајке Анђеле страдале у Новом Саду

"Јавила се и рекла да је жива, а онда је умрла": Језива исповест мајке Анђеле страдале у Новом Саду

Телеграф 07.11.2024
Препоручујемо. Зорица Руман из Старе Пазове у потресној исповести описала свој последњи дан са ћерком, али и њене последње речи, мало пре тешке несреће у Новом Саду. "Преживела сам, стигла сам у Нови Сад", порука је коју ми је… »

Вести дана »