Povezane vesti

Otac prijavio da mu je priveden sin zbog incidenta na protestu u Novom Sadu: „Ne znam gde je“

Otac prijavio da mu je priveden sin zbog incidenta na protestu u Novom Sadu: „Ne znam gde je“

N1 Info pre 3 sata
Policija u Novom Sadu privela je jutros Nikolu Končarevića, učesnika nedavnog protesta u tom gradu, i odredila mu zadržavanje od 48 sati, ali trenutno nije poznato gde se nalazi, izjavio je za agenciju Beta njegov otac Darko Končarević. On je kazao… »
Uhapšen Nikola Končarević koji se na protestu u Novom Sadu verbalno sukobio sa čuvarem prostorija SNS (VIDEO)

Uhapšen Nikola Končarević koji se na protestu u Novom Sadu verbalno sukobio sa čuvarem prostorija SNS (VIDEO)

Danas pre 3 sata
Nikola Končarević, reditelj iz Novog Sada, koji se verbalno sukobio sa čovekom koji je čuvao prostorije Srpske napredne stranke na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu prilikom protesta u utorak, uhapšen je danas i određeno mu je zadržavanje od 48… »
"Dva fakulteta sam završio i dvoje dece napravio, hoću da živim u ovoj zemlji": Novosađanin priveden zbog rasprave ispred…

"Dva fakulteta sam završio i dvoje dece napravio, hoću da živim u ovoj zemlji": Novosađanin priveden zbog rasprave ispred…

Moj Novi Sad pre 3 sata
Novosađanin N. K. (1989) priveden je noćas u svom domu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Kako je za naš portal izjavio njegov otac, on je priveden zbog incidenta ispred prostorija SNS-a na Bulevaru oslobođenja, a kako je naknadno saznao… »
Privedena još jedna osoba zbog protesta u Novom Sadu: Otac ne zna gde mu je sin

Privedena još jedna osoba zbog protesta u Novom Sadu: Otac ne zna gde mu je sin

Radio 021 pre 5 sati
Policija u Novom Sadu privela je jutros Nikolu Končarevića, učesnika protesta održanog u utorak, 5. novembra. Kako je za agenciju Beta rekao njegov otac Darko Končarević, policija je njegovom sinu odredila zadržavanje do 48 sati, ali trenutno nije… »
Privedena još jedna osoba zbog incidenta na protestu u Novom Sadu

Privedena još jedna osoba zbog incidenta na protestu u Novom Sadu

Novi magazin pre 4 sati
Policija u Novom Sadu privela je jutros Nikolu Končarevića, učesnika nedavnog protesta u tom gradu, i odredila mu zadržavanje od 48 sati, ali trenutno nije poznato gde se nalazi, izjavio je za agenciju Beta njegov otac Darko Končarević. On je kazao… »

Vesti dana »