Povezane vesti
"Nije mi jasno u kom svojstvu se Viktor Savić oglašava i ko njega reketira?!": Oglasio se direktor Kulturnog centra nakon…
Blic 07.11.2024
Glumac Viktor Savić otkrio je u kakvim problemima se nalaze Aleksandra Tomić, Andrija Milošević i on sa Teatrom na Brdu, te da su zbog tog pozorišta, kako tvrdi, postali žrtve reketa određenih ljudi, zbog čega su i na sudu. Kako Savić navodi… »
"Pitam se ko tu laže i reketira" Brutalan odgovor direktora KC Čukarica na teške optužbe Viktora Savića: Zarade i do…
Kurir 07.11.2024
Glumac Viktor Savić otkrio je u kakvim problemima se nalaze Aleksandra Tomić, Andrija Milošević i on sa Teatrom na Brdu, te da su zbog tog pozorišta, kako tvrdi, postali žrtve reketa određenih ljudi, zbog čega su i na sudu. Kako Savić navodi… »
Vesti dana »

Poznato kada će Novak igrati odložen meč protiv Korde: Navijači će morati kasno na spavanje
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih

Kišovito vreme širom Srbije, lokalni pljuskovi uz moguću grmljavinu
Glas juga pre 1 satjoš 17 povezanih

(VIDEO) Ponovo radi tripl-dabl mašina iz Sombora: Oporavljeni Jokić izdominirao protiv Milvokija
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 10 satijoš 5 povezanih

Jokić progovorio o povredi: "Nisam mogao, bilo je veoma bolno"; "Ne želim o tome da pričam"
B92 pre 1 satjoš 17 povezanih