Повезане вести
Одбојкашице Уба поражене од Потсдама у Купу изазивача
Телеграф 07.11.2024
Препоручујемо. Одбојкашице Уба поражене су вечерас у Немачкој од екипе Потсдама резултатом 3:0, по сетовима 25:21, 25:18 и 25:23 у првој утакмици шеснаестине финала Купа изазивача. Реванш меч биће одигран 13. новембра од 13… »
Пазарци у Смедереву (петак, 20.00)
Санџак хабер 07.11.2024
Одбојкаши Новог Пазара гостују екипи Смедерева у шестом колу Прве лиге Србије. “Предстоји нам грчевита борба за опстанак. Морамо да се скупимо и играмо као један. Ми немамо појединце, па је потребно да делујемо тимски како бисмо… »
Одбојкашице поражене, у суботу против Златибора
Санџак хабер 07.11.2024
Одбојкашице Новог Пазара изгубиле су од Ваљева са 0:3 у сетовима, у утакмици петог кола Прве лиге Србије. Изабранице тренера Хамзе Затрића имале су шансу у првом и трећем сету, али су гошће у Спортској дворани Пендик славиле… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 37 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро