Povezane vesti
Baš je puklo: Žena udarila motoristu u Kumodraškoj, scena s lica mesta ukazuje na jak udarac
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Prednji branik automobila razvaljen je, motor oboren, a kaciga odbačena. To je slika saobraćajne nezgode koja se danas dogodila na Voždovcu. "Žena oborila motoristu u Kumodraškoj ulici na Voždovcu, nije poznato stanje motoriste… »
Žena oborila motociklistu na Voždovcu: Jeziv prizor na licu mesta, od jačine sudara odvalila branik (foto)
Blic pre 4 sati
Saobraćajna nezgoda dogodila se ovog popodnevna na Voždovcu, kada je žena oborila motociklistu. Kako javlja Moj_Beograd, stanje motocikliste za sada nije poznato. Slika sa lica mesta je jeziva, od jačine sudara ženi je otpao prednji branik na vozilu… »
Žena oborila motociklistu na Voždovcu: Jeziv prizor na licu mesta, od jačine sudara odvalila branik (foto)
Blic pre 4 sati
Saobraćajna nezgoda dogodila se ovog popodnevna na Voždovcu, kada je žena oborila motociklistu. Kako javlja Moj_Beograd, stanje motocikliste za sada nije poznato. Slika sa lica mesta je jeziva, od jačine sudara ženi je otpao prednji branik na vozilu… »
Vesti dana »
Upravnik UKC Vojvodine: Troje teško povređenih na Železničkoj stanici i dalje u teškom stanju
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane
Pajtić: Možda bi bilo prikladnije da ProGlas preuzme organizaciju protesta
N1 Info pre 1 satjoš 54 povezane
Vučić: Nadam se da ću u narednim danima imati razgovor s Trampom, danas sam imao dijalog sa Zelenskim
Euronews pre 2 satajoš 48 povezanih
Vučić u budimpešti: Zelenskom i Sikuku ne mogu da kažem ništa! (video)
Pravda pre 59 minutajoš 42 povezane