Povezane vesti
Marija Kulić operisala promenu na vratu: Oglasila se nakon zahvata i otkrila kako se oseća
Kurir pre 3 sata
Marija Kulić je operisala promenu na vratu u bolnici u Nišu, a danas se oglasila i obavestila ljude kakvog je zdravstvenog stanja. - Operisala sam promenu na vratu, sada sam dobro. Čekam rezultate histopatološke analize koji će biti za 14 dana -… »
Oglasila se Marija Kulić nakon operacije: Otkrila kako se sada oseća: "Čekam rezultate"
Blic pre 5 sati
Marija Kulić, majka rijaliti učesnice Miljane Kulić, juče ujutru je operisana. Marija se sada oglasila i otkrila kako se oseća, ali i šta je operisala. - Operisala sam promenu na vratu, sada sam dobro. Čekam rezultate histopatološke analize koji… »
Vesti dana »
Upravnik UKC Vojvodine: Troje teško povređenih na Železničkoj stanici i dalje u teškom stanju
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane
Vučević: Biće utvrđena krivica za nesreću, ne može se stati samo na Vesićevoj ostavci
Vreme pre 1 satjoš 55 povezanih
Vučić iz Budimpešte: Govorio sam iz srca, to je izazvalo najveću pažnju ovde; Treba da razgovaram sa Trampom
B92 pre 1 satjoš 48 povezanih
Posmrtni marš za šolcovu koaliciju: Ugašeno žuto svetlo vladajućeg semafora "Nema više šanse za kompromise"
Kurir pre 1 satjoš 47 povezanih