Повезане вести
Подмукли симптоми Марију Кулић довели до метастазе: Миљанина мајка поново оперисана
Свет & Скандал 07.11.2024
Марија Кулић оперисана јуче Марија Кулић оперисана је а новим обраћањем открила је како се осећа. Мајка ријалити учеснице Миљане Кулић, јуче ујутру је оперисана а како је јавности познато она је и раније имала здравствениих… »
Марија Кулић оперисала промену на врату: Огласила се након захвата и открила како се осећа
Курир 07.11.2024
Марија Кулић је оперисала промену на врату у болници у Нишу, а данас се огласила и обавестила људе каквог је здравственог стања. - Оперисала сам промену на врату, сада сам добро. Чекам резултате хистопатолошке анализе који ће… »
Огласила се Марија Кулић након операције: Открила како се сада осећа: "Чекам резултате"
Блиц 07.11.2024
Марија Кулић, мајка ријалити учеснице Миљане Кулић, јуче ујутру је оперисана. Марија се сада огласила и открила како се осећа, али и шта је оперисала. - Оперисала сам промену на врату, сада сам добро. Чекам резултате… »
Вести дана »
Ове делове Србије данас очекује ледена киша, а ево где ће падати снег: Опрез! Температура око 0, на југу до 12
Телеграф пре 1 сатјош 9 повезаних
Данас је Туциндан, време кад се спрема божићна печеница: Верује се да ове обичаје треба испоштовати
Мондо пре 1 сатјош 3 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА - Зеленски: Од кључне нам је важности наставак међународне подршке
РТВ пре 15 минутајош 1 повезана
Син председника Мадура: Присталице Николаса Мадура одлучне да га подрже
Политика пре 6 сатијош 5 повезаних