Povezane vesti

Majka mladića kojeg je branio Ješić: Zabrinuti smo za njega, odveli ga inspektori u civilu

Majka mladića kojeg je branio Ješić: Zabrinuti smo za njega, odveli ga inspektori u civilu

N1 Info pre 4 sati
Jasna Stanojević, majka Relje Stanojevića čije odvođenje je na protestu u Novom Sadu sprečio Goran Ješić za N1 kaže da je porodica zabrinuta za ovog mladića i da su po njega jutro nakon protesta došla četvorica inspektora u civilu i odvela ga u… »
Majka mladića kog je branio Goran Ješić: Užasno sam zabrinuta za njega

Majka mladića kog je branio Goran Ješić: Užasno sam zabrinuta za njega

Danas pre 4 sati
Jasna Stanojević, majka Relje Stanojevića kog je Goran Ješić branio od policije u civilu koja se nije legitimisala tokom protesta u utorak, na skupu podrške uhapšenima u Novom Sadu poručila je da je zabrinuta za svog sina. „Relja je tu noć… »
Majka mladića uhapšenog u Novom Sadu: Moj sin je nedužan, samo majke znaju kako se osećam

Majka mladića uhapšenog u Novom Sadu: Moj sin je nedužan, samo majke znaju kako se osećam

Novi magazin pre 5 sati
Jasna Stanojević, majka mladića Relje Stanojevića koji je uhapšen nakon protesta u Novom Sadu, izjavila je danas da je njen sin nedužan i da je zabrinuta za njega jer nisu u kontaktu. "Samo majke mogu da znaju kako se osećam", kazala je Stanojević… »

Vesti dana »