Povezane vesti
Kilijan Mbape propušta mečeve protiv Izraela i Italije
Politika pre 58 minuta
PARIZ – Kapiten fudbalske reprezentacije Francuske Kilijan Mbape propustiće mečeve protiv Izraela i Italije u Ligi nacija, izjavio je danas selektor nacionalnog tima Didije Dešan. „Razgovarao sam sa Kilijanom, to je moja odluka samo za naredna dva… »
Dešan precrtao Mbapea
Sportski žurnal pre 1 sat
Selektor „trikolora” nije pozvao prvu zvezdu državnog tima za dvomeč u Ligi nacija. Kapiten Francuske Kilijan Mbape propustiće utakmice s Izraelom i Italijom u Ligi nacija, izjavio je selektor Didije Dešan. - Razgovarao sam sa Kilijanom, to je… »
Mbape izostavljen iz spiska za ligu nacija: Dešan pojasnio svoju odluku! (foto+video)
Hot sport pre 3 sata
Francuska će 14. novembra odigrati utakmicu protiv Izraela, a tri dana kasnije i duel sa Italijom, kojim će završiti nastup u Ligi nacija. Kilijan Mbape neće biti deo tima Francuske ni za poslednji „prozor“ u 2024. godini, kada će se igrati… »
Mbape izbačen iz reprezentacije Francuske? Selektor objasnio zašto nema Kilijana!
Mondo pre 2 sata
Kilijan Mbape je očigledno višak Francuzima. Francuski fudbaler Kilijan Mbape neće biti deo nacionalnog tima za mečeve protiv Izraela i Italije u A diviziji Lige nacija, na samom kraju ovogodišnjeg izdanja tog takmičenja. Jedan od najskupljih i… »
Mbape opet ne igra za Francusku - Dešan objasnio zbog čega VIDEO
B92 pre 4 sati
Kilijan Mbape se nije našao na spisku selektora Francuske Didijea Dešana ni za poslednji "prozor" u 2024. godini i utakmice Lige nacija protiv Izraela i Italije. Dešan je u televizijskom prenosu objavio imena igrača na koje će računati za poslednje… »
Mbape neće igrati za Francusku protiv Italije i Izraela
Radio sto plus pre 3 sata
“Imao sam razgovore sa Kilijanom i doneo svoju odluku. Bolje je ovako. Mbape je želeo da ide sa nama, nije zbog nekog drugog problema”, naveo je selektor Didje Dešan, preneo je insajder Fabricio Romano. Reprezentacija Francuske će 14. novembra u… »
Vesti dana »
Vučević: Biće utvrđena krivica za nesreću, ne može se stati samo na Vesićevoj ostavci
Vreme pre 2 satajoš 54 povezane
Zelenski: Potrebna nam je dovoljna količina naoružanja, a ne podrška u pregovorima
Al Jazeera pre 58 minutajoš 48 povezanih
Njemačka opozicija traži glasanje o povjerenju Vladi najkasnije iduće sedmice
Al Jazeera pre 2 satajoš 47 povezanih