Povezane vesti
Humanost Bobana Rajovića: Pevač pomaže porodici iz Kaća čija je ćerka nastradala u tragediji u Novom Sadu
Nova 07.11.2024
: Boban Rajović nedavno je saopštio da je doneo odluku da se povuče iz trke za predstavnika Crne Gore na predstojećoj Evroviziji, kako kaže, jer ima previše profesionalnih obaveza i nema dovoljno vremena da pripremi ovaj nastup. Između ostalog, to se… »
Human gest bobana rajovića! Nakon što je odustao od "Montesonga" doneo veliku odluku: Pevač pomaže porodici iz Kaća koji su…
Kurir 07.11.2024
Boban Rajović prošle nedelje odustao je od učešća na "Montesdongu". Pevač je kasnije, u izjavi za Kurir otkiro zašto je doneo tu odluku. - Povukao sam se jer zaista imam previše obaveza. Na kraju krajeva postao sam i deda po drugi put. U slučaju da sam… »
Boban Rajović donira novac porodici nastradale Milice u Novom Sadu: Pevač se oglasio na mrežama: "Svi smo uz vas"
Blic 07.11.2024
U Novom Sadu je u petak, 1. novembra, stradalo 14 osoba u stravičnoj nesreći na Železničkoj stanici. Među nastradalima je bila Milica Adamović iz Kaća, koja je u Novi Sad išla u srednju školu i ona je sahranjena pre tri dana. Dobri ljudi iz mesta Kać… »
Vesti dana »
Ministarka Đedović: Gledaćemo da ne povećavamo cenu goriva, mada bi ona realno bila 250 dinara
Serbian News Media pre 33 minutajoš 27 povezanih
Ukrajina traži od EU još 5,5 milijardi evra, Mađarska protiv dok ne proradi „Družba“
Sputnik pre 1 satjoš 33 povezane
Nagli skok cena nafte i gasa – Vučić: Komplikovana situacija za nas, šest pitanja je ključno; Vlada Srbije donela hitne mere
RTS pre 47 minutajoš 249 povezanih