Povezane vesti
Humanost Bobana Rajovića: Pevač pomaže porodici iz Kaća čija je ćerka nastradala u tragediji u Novom Sadu
Nova pre 3 sata
: Boban Rajović nedavno je saopštio da je doneo odluku da se povuče iz trke za predstavnika Crne Gore na predstojećoj Evroviziji, kako kaže, jer ima previše profesionalnih obaveza i nema dovoljno vremena da pripremi ovaj nastup. Između ostalog, to… »
Human gest bobana rajovića! Nakon što je odustao od "Montesonga" doneo veliku odluku: Pevač pomaže porodici iz Kaća koji…
Kurir pre 7 sati
Boban Rajović prošle nedelje odustao je od učešća na "Montesdongu". Pevač je kasnije, u izjavi za Kurir otkiro zašto je doneo tu odluku. - Povukao sam se jer zaista imam previše obaveza. Na kraju krajeva postao sam i deda po drugi put. U slučaju… »
Boban Rajović donira novac porodici nastradale Milice u Novom Sadu: Pevač se oglasio na mrežama: "Svi smo uz vas"
Blic pre 7 sati
U Novom Sadu je u petak, 1. novembra, stradalo 14 osoba u stravičnoj nesreći na Železničkoj stanici. Među nastradalima je bila Milica Adamović iz Kaća, koja je u Novi Sad išla u srednju školu i ona je sahranjena pre tri dana. Dobri ljudi iz mesta… »
Vesti dana »
Upravnik UKC Vojvodine: Troje teško povređenih na Železničkoj stanici i dalje u teškom stanju
Euronews pre 3 satajoš 23 povezane
Miši Bačulovu određen kućni pritvor: „Mi smo stali iza svojih reči, dela i iza svoje borbe“
N1 Info pre 42 minutajoš 35 povezanih
Vučić: EU treba da promeni strategiju prema Zapadnom Balkanu, kao i Srbiji
Politika pre 2 satajoš 50 povezanih