Повезане вести

Хуманост Бобана Рајовића: Певач помаже породици из Каћа чија је ћерка настрадала у трагедији у Новом Саду

Хуманост Бобана Рајовића: Певач помаже породици из Каћа чија је ћерка настрадала у трагедији у Новом Саду

Нова 07.11.2024
: Бобан Рајовић недавно је саопштио да је донео одлуку да се повуче из трке за представника Црне Горе на предстојећој Евровизији, како каже, јер има превише професионалних обавеза и нема довољно времена да припреми овај наступ… »
Хуман гест бобана рајовића! Након што је одустао од "Монтесонга" донео велику одлуку: Певач помаже породици из Каћа који су…

Хуман гест бобана рајовића! Након што је одустао од "Монтесонга" донео велику одлуку: Певач помаже породици из Каћа који су…

Курир 07.11.2024
Бобан Рајовић прошле недеље одустао је од учешћа на "Монтесдонгу". Певач је касније, у изјави за Курир откиро зашто је донео ту одлуку. - Повукао сам се јер заиста имам превише обавеза. На крају крајева постао сам и деда по… »
Бобан Рајовић донира новац породици настрадале Милице у Новом Саду: Певач се огласио на мрежама: "Сви смо уз вас"

Бобан Рајовић донира новац породици настрадале Милице у Новом Саду: Певач се огласио на мрежама: "Сви смо уз вас"

Блиц 07.11.2024
У Новом Саду је у петак, 1. новембра, страдало 14 особа у стравичној несрећи на Железничкој станици. Међу настрадалима је била Милица Адамовић из Каћа, која је у Нови Сад ишла у средњу школу и она је сахрањена пре три дана… »

Вести дана »