Повезане вести
Лавров о контактима Москве и Трамповог тима: Боље разговарати него се изоловати
Политика 07.11.2024
АСТАНА – Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров изјавио је данас да Москва никада није одбијала контакте са Сједињеним Америчким Државама, као и да је боље разговарати него се међусобно изоловати. "Никада нисмо одбијали… »
"Увек је боље разговарати него се изоловати": Лавров не искључује могућност разговора са Трамповом администрацијом
Еуроневс 07.11.2024
Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров изјавио је данас да Москва никада није одбијала контакте са Сједињеним Америчким Државама, као и да је боље разговарати него се међусобно изоловати. "Никада нисмо одбијали… »
Лавров у астани: Казахстан улази у брикс!?
Правда 07.11.2024
Русија никада није одбијала контакте – боље је разговарати него се изоловати једни од других, изјавио је министар спољних послова Русије Сергеј Лавров, говорећи о изгледима за контакте са тимом новог америчког председника… »
Вести дана »
"Ја сам православни Србин и поносан сам на корене!" Овако је о себи говорио Марк Брновић: "Покупио сам најбоље од целог Балкана" (фото)
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
Временска прогноза за среду 14. јануар 2026: Топлије, температура до 12 степени
Бета пре 3 сатајош 2 повезане
Канцеларија за КиМ: Напад на двојицу Срба у Дечанима доказ колико су повратници угрожени на Косову
Данас пре 5 сатијош 1 повезана