Povezane vesti

Vučić i Vučević traže punu odgovornost za tragediju u Novom Sadu, deo opozicije tvrdi da je rekonstrukcija rađena mimo…

Vučić i Vučević traže punu odgovornost za tragediju u Novom Sadu, deo opozicije tvrdi da je rekonstrukcija rađena mimo…

RTS pre 36 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara u Budimpešti, istakao da očekuje da se utvrdi krivična odgovornost za tragediju u Novom Sadu i stradanje 14 ljudi. Očekuje i političku odgovornost još nekih ljudi. Premijer… »
Vučić o nesreći u Novom Sadu: Svaki dokument da bude dostupan javnosti, očekujem političku odgovornost još nekih ljudi

Vučić o nesreći u Novom Sadu: Svaki dokument da bude dostupan javnosti, očekujem političku odgovornost još nekih ljudi

NIN pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da "apsolutno svaki" dokument u vezi rekonstrukcije železničke stanice u Novom Sadu treba da bude dostupan javnosti. Vučić je rekao da je važno da bude "jasno, transparentno i precizno" objašnjeno šta… »
"Očekujem i političku i krivičnu odgovornost": Vučić o tragediji u Novom Sadu: Pročitao sam 1.000 stranica, ne znam šta…

"Očekujem i političku i krivičnu odgovornost": Vučić o tragediji u Novom Sadu: Pročitao sam 1.000 stranica, ne znam šta…

Blic pre 4 sati
Očekujem političku odgovornost još nekih ljudi, ali još važnija je krivična odgovornost, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad. - Da odgovaraju oni koji bi mogli da snose krivicu za ono… »
"Očekujem političku odgovornost još nekih ljudi, ali je najvažnija krivična odgovornost": Vučić o tragediji u Novom Sadu

"Očekujem političku odgovornost još nekih ljudi, ali je najvažnija krivična odgovornost": Vučić o tragediji u Novom Sadu

Euronews pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao, odgovarajući na pitanja novinara u Budimpešti, da očekuje političku odgovornost još nekih ljudi zbog tragedije u Novom Sadu, ali da je za njega najvažnija krivična odgovornost. "Da odgovaraju oni koji… »
"Očekujem i političku i krivičnu odgovornost" Vučić o tragediji u Novom Sadu: Jasno je da je nečija struka zatajila…

"Očekujem i političku i krivičnu odgovornost" Vučić o tragediji u Novom Sadu: Jasno je da je nečija struka zatajila…

Kurir pre 4 sati
Očekujem političku odgovornost još nekih ljudi, ali još važnija je krivična odgovornost, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad, nakon Petog samita Evropske političke zajednice na kojem… »
Vučić o nesreći u Novom Sadu: Apsolutno svaki dokument da bude dostupan javnosti

Vučić o nesreći u Novom Sadu: Apsolutno svaki dokument da bude dostupan javnosti

Novi magazin pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da "apsolutno svaki" dokument u vezi rekonstrukcije železničke stanice u Novom Sadu treba da bude dostupan javnosti. Vučić je kazao da je važno da bude "jasno, transparentno i precizno"… »

Vesti dana »