Повезане вести
Весић у емисији "Директно": Верујем да ће тужилаштво пронаћи праве кривце за трагедију у Новом Саду
Еуроневс 07.11.2024
Верујем да ће тужилаштво пронаћи праве кривце, оне који су одговорни за трагедију у Новом Саду. Ја сам урадио оно што сам сматрао да треба да урадим, претпостављам да ће то још неко урадити, али у сваком случају важно је било да… »
Томислав Момировић после Весића први на „листи за одстрел“
Време 07.11.2024
Чини се да је процена у врху власти да жртвовање Горана Весића на олтару масовних протеста неће бити довољно. Закулисним радњама се у напредњачком натезању ради о глави министра Томислава Момировића. И председник Србије… »
Вучић и Вучевић траже пуну одговорност за трагедију у Новом Саду, део опозиције тврди да је реконструкција рађена мимо закона…
РТС 07.11.2024
Председник Србије Александар Вучић је, одговарајући на питања новинара у Будимпешти, истакао да очекује да се утврди кривична одговорност за трагедију у Новом Саду и страдање 14 људи. Очекује и политичку одговорност још неких… »
Вучић о несрећи у Новом Саду: Сваки документ да буде доступан јавности, очекујем политичку одговорност још неких људи
НИН 07.11.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да "апсолутно сваки" документ у вези реконструкције железничке станице у Новом Саду треба да буде доступан јавности. Вучић је рекао да је важно да буде "јасно, транспарентно и… »
"Очекујем и политичку и кривичну одговорност": Вучић о трагедији у Новом Саду: Прочитао сам 1.000 страница, не знам шта бих…
Блиц 07.11.2024
Очекујем политичку одговорност још неких људи, али још важнија је кривична одговорност, рекао је председник Србије Александар Вучић говорећи о трагедији на Железничкој станици Нови Сад. - Да одговарају они који би могли да сносе… »
"Очекујем политичку одговорност још неких људи, али је најважнија кривична одговорност": Вучић о трагедији у Новом Саду
Еуроневс 07.11.2024
Председник Србије Александар Вучић је рекао, одговарајући на питања новинара у Будимпешти, да очекује политичку одговорност још неких људи због трагедије у Новом Саду, али да је за њега најважнија кривична одговорност. "Да… »
Вучић о несрећи у Новом Саду: Апсолутно сваки документ да буде доступан јавности
Нови магазин 07.11.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да "апсолутно сваки" документ у вези реконструкције железничке станице у Новом Саду треба да буде доступан јавности. Вучић је казао да је важно да буде "јасно, транспарентно и… »
Вести дана »
Идентификација жртава трагедије у Кран-Монтани може потрајати недељама након великог пожара
РТС пре 29 минутајош 11 повезаних
Русија тражи од УН осуду напада у Херсонској области, упозорава на „ћутање"
Политика пре 5 сатијош 2 повезане