Povezane vesti

Nestala kobila Dora kod Aleksinca! Vlasnik očajan, moli za pomoć i nudi nagradu: "Ona je moja mezimica, tri dana ne spavam…

Nestala kobila Dora kod Aleksinca! Vlasnik očajan, moli za pomoć i nudi nagradu: "Ona je moja mezimica, tri dana ne spavam…

Kurir pre 20 dana
Četvorogodišnja kobila Dora nestala je pre tri dana sa imanja Stanojla Mladenovića u selu Prćilovica kod Aleksinca i Stanojlo apeluje na sve ljude u aleksinačkom kraju da mu pomognu da je pronađe! - Već tri dana maltene ne spavam, non-stop tražim… »
Nestala kobila Dora, vlasnik nudi nagradu za pronalaženje

Nestala kobila Dora, vlasnik nudi nagradu za pronalaženje

Niške vesti pre 20 dana
Četvorogodišnja kobila Dora nestala je pre tri dana sa imanja Stanojla Mladenovića u selu Prćilovica kod Aleksinca i Stanojlo apeluje na sve ljude u aleksinačkom kraju da mu pomognu da je pronađe. „Već tri dana maltene ne spavam, non-stop tražim… »
Kobila Dora nestala u okolini Aleksinca! Vlasnik utučen, moli za pomoć i nudi nagradu: "Ona je moja mezimica"

Kobila Dora nestala u okolini Aleksinca! Vlasnik utučen, moli za pomoć i nudi nagradu: "Ona je moja mezimica"

Telegraf pre 20 dana
Četvorogodišnja kobila Dora nestala je pre tri dana sa imanja Stanojla Mladenovića u selu Prćilovica kod Aleksinca i Stanojlo apeluje na sve ljude u aleksinačkom kraju da mu pomognu da je pronađe! "Već tri dana maltene ne spavam, non-stop tražim… »

Vesti dana »