Povezane vesti

Nestala kobila Dora kod Aleksinca! Vlasnik očajan, moli za pomoć i nudi nagradu: "Ona je moja mezimica, tri dana ne spavam…

Nestala kobila Dora kod Aleksinca! Vlasnik očajan, moli za pomoć i nudi nagradu: "Ona je moja mezimica, tri dana ne spavam…

Kurir pre 3 sata
Četvorogodišnja kobila Dora nestala je pre tri dana sa imanja Stanojla Mladenovića u selu Prćilovica kod Aleksinca i Stanojlo apeluje na sve ljude u aleksinačkom kraju da mu pomognu da je pronađe! - Već tri dana maltene ne spavam, non-stop tražim… »
Nestala kobila Dora, vlasnik nudi nagradu za pronalaženje

Nestala kobila Dora, vlasnik nudi nagradu za pronalaženje

Niške vesti pre 3 sata
Četvorogodišnja kobila Dora nestala je pre tri dana sa imanja Stanojla Mladenovića u selu Prćilovica kod Aleksinca i Stanojlo apeluje na sve ljude u aleksinačkom kraju da mu pomognu da je pronađe. „Već tri dana maltene ne spavam, non-stop tražim… »
Kobila Dora nestala u okolini Aleksinca! Vlasnik utučen, moli za pomoć i nudi nagradu: "Ona je moja mezimica"

Kobila Dora nestala u okolini Aleksinca! Vlasnik utučen, moli za pomoć i nudi nagradu: "Ona je moja mezimica"

Telegraf pre 4 sati
Četvorogodišnja kobila Dora nestala je pre tri dana sa imanja Stanojla Mladenovića u selu Prćilovica kod Aleksinca i Stanojlo apeluje na sve ljude u aleksinačkom kraju da mu pomognu da je pronađe! "Već tri dana maltene ne spavam, non-stop tražim… »

Vesti dana »