Povezane vesti
Korać: Vlast izaziva ljude da izađu na ulice, greše ako misle da su jači od demonstranata
N1 Info 07.11.2024
Potpredsednik nekadašnje vlade Žarko Korać kaže da se Srbija nalazi u velikoj političkoj krizi i da su ljudi ogorčeni zbog tragedije u Novom Sadu. Kazao je i da nasilje režima neće važiti onog trenutka kad narod izađe na ulice i da vlast treba da se… »
Korać: Vlast izaziva ljude da izađu na ulice, greše ako misle da su jači od demonstranata
Novi magazin 07.11.2024
Potpredsednik nekadašnje vlade Žarko Korać kaže da se Srbija nalazi u velikoj političkoj krizi i da su ljudi ogorčeni zbog tragedije u Novom Sadu. Kazao je i da nasilje režima neće važiti onog trenutka kad narod izađe na ulice i da vlast treba da se… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 11 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 16 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana