Povezane vesti

Putin: Rusko priznanje granica Ukrajine moguće tek nakon što ona izabere neutralnost

Putin: Rusko priznanje granica Ukrajine moguće tek nakon što ona izabere neutralnost

Politika pre 19 dana
SOČI – Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas na plenarnoj sednici Međunarodnog diskusionog kluba "Valdaj" u Sočiju, da je rusko priznanje ukrajinskih granica moguće tek nakon što ta zemlja izabere neutralnost, inače će uvek biti… »
Putin: Kina je saveznik Rusije, strateško partnerstvo sa Severnom Korejom znak stabilnosti

Putin: Kina je saveznik Rusije, strateško partnerstvo sa Severnom Korejom znak stabilnosti

Politika pre 19 dana
SOČI – Predsednik Rusije Vladimir Putin opisao je danas na plenarnoj sednici Međunarodnog diskusionog kluba „Valdaj” u Sočiju, Kinu kao saveznika Rusije i rekao da njihove veze niko neće prekinuti. Dve zemlje nisu proglasile formalni vojni… »
Tramp: Još nisam razgovarao sa Putinom, ali mislim da hoću

Politika pre 19 dana
VAŠINGTON – Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da nakon proglašenja pobede na izborima nije razgovarao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, ali i rekao da ''misli da će razgovarati''. Tramp je za En-Bi-Si njuz rekao… »
Putin: Ukrajinski gubici u Kurskoj oblasti su kolosalni

Putin: Ukrajinski gubici u Kurskoj oblasti su kolosalni

Politika pre 19 dana
„Kijevski režim je pretrpeo više gubitaka nego cele prošle godine, preko 30 hiljada“, rekao je ruski predsednik. Tokom tromesečnih borbi u Kurskoj oblasti, ukrajinske trupe su pretrpele kolosalne gubitke, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin… »
Zelenski: Nisam upoznat sa detaljima Trampovog plana da brzo okonča rat

Zelenski: Nisam upoznat sa detaljima Trampovog plana da brzo okonča rat

Kurir pre 19 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da mu nisu poznati detalji plana novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa da brzo okonča rat u Ukrajini. Zelenski je, govoreći na konferenciji za novinare na… »
Putin poručio: Oni su nam saveznici

Putin poručio: Oni su nam saveznici

B92 pre 19 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin opisao je danas na plenarnoj sednici Međunarodnog diskusionog kluba "Valdaj" u Sočiju, Kinu kao saveznika Rusije i rekao da njihove veze niko neće prekinuti. Dve zemlje nisu proglasile formalni vojni savez, ali su Putin… »
Putin čestitao Trampu na pobedi, spremni da nastave kontakt

Putin čestitao Trampu na pobedi, spremni da nastave kontakt

N1 Info pre 18 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin i Donald Tramp su izjavili da su spremni da nastave kontakt, posle pobede republikanaca na predsedničkim izborima u SAD. „Ako neko želi da ponovo stupi u kontakt, nemam ništa protiv. Spreman sam“, rekao je Putin na… »
Zelenski, šta znaš o planu za kraj rata?

Zelenski, šta znaš o planu za kraj rata?

B92 pre 18 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da mu nisu poznati detalji plana novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa da brzo okonča rat u Ukrajini. Zelenski je, govoreći na konferenciji za novinare na samitu… »
Putin i Tramp spremni da nastave kontakt

Beta pre 18 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin i Donald Tramp (Trump) danas su izjavili da su spremni da nastave kontakt, posle pobede republikanaca na predsedničkim izborima u SAD. "Ako neko želi da ponovo stupi u kontakt, nemam ništa protiv. Spreman sam", rekao je… »
Putin hvalio Trumpa u trenutku atentata: Pokazao se kao hrabar čovjek

Putin hvalio Trumpa u trenutku atentata: Pokazao se kao hrabar čovjek

Al Jazeera pre 18 dana
Ruski predsjednik Vladimir Putin čestitao je Donaldu Trampu na pobjedi na američkim izborima i poručio da je Moskva spemna za dijalog s novim predsjednikom SAD-a. Putin tvrdi da Trumpove izjave o Ukrajini i obnavljanju odnosa sa Rusijom zaslužuju… »

RTV pre 18 dana
VAŠINGTON - Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da nakon proglašenja pobede na izborima nije razgovarao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, ali i rekao da ''misli da će razgovarati''. Tramp je za En-Bi-Si njuz rekao… »
Putin otkriva velike gubitke ukrajinske vojske u Kurskoj oblasti: 15.000 vojnika blokirano kod Kupjanska

Putin otkriva velike gubitke ukrajinske vojske u Kurskoj oblasti: 15.000 vojnika blokirano kod Kupjanska

Pravda pre 18 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da ukrajinske snage trpe velike gubitke u Kurskoj oblasti, dok je na pravcu kod Kupjanska blokirano oko 15.000 ukrajinskih vojnika. „Zašli su u Kursku oblast, ali gubici su im ogromni“, rekao je Putin… »
Oglasio se Tramp posle čestitke Putina: Mislim da ćemo razgovarati!

Oglasio se Tramp posle čestitke Putina: Mislim da ćemo razgovarati!

Kurir pre 18 dana
Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp izrazio je želju da razgovara sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. - Mislim da ćemo razgovarati - prokomentarisao je Tramp mogućnost da razgovora sa Putinom. Tramp je takođe rekao da je razgovarao sa… »
Putin: Slepo verovanje Zapada u sopstvenu nekažnjivost preti da postane tragedija

Putin: Slepo verovanje Zapada u sopstvenu nekažnjivost preti da postane tragedija

Euronews pre 18 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je danas da to što Zapad "slepo veruje u sopstvenu nekažnjivost", preti da postane tragedija, a da pozivi nekih stranih političara da se porazi Rusija pokazuju njihov "ekstremni avanturizam". Putin je na plenarnoj… »

Novi magazin pre 18 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin i Donald Tramp (Trump) danas su izjavili da su spremni da nastave kontakt, posle pobede republikanaca na predsedničkim izborima u SAD. "Ako neko želi da ponovo stupi u kontakt, nemam ništa protiv. Spreman sam", rekao je… »
Putin čestitao Trumpu pobedu na izborima

Putin čestitao Trumpu pobedu na izborima

Slobodna Evropa pre 18 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin čestitao je u četvrtak Donaldu Trampu (Trump) pobedu na predsedničkim izborima u SAD i rekao da je Moskva otvorena za razgovore sa novoizabranim republikanskim predsednikom. "Želeo bih da iskoristim ovu priliku da mu… »
Putin čestitao Trampu: Nije sramota prvi nazvati

Putin čestitao Trampu: Nije sramota prvi nazvati

Vesti online pre 18 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je izabranom predsedniku SAD Donaldu Trampu pobedu na američkiim predsedničkim izborima. – Koristim ovu priliku da mu čestitam na izboru za predsednika SAD – rekao je Putin tokom govora na sastanku… »
Putin čestitao Trampu: Spreman sam; Odmah stigao odgovor iz Amerike

Putin čestitao Trampu: Spreman sam; Odmah stigao odgovor iz Amerike

B92 pre 18 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je Donaldu Trampu izbor za predsednika SAD, prenose RIA Novosti. "Želeo bih da iskoristim ovu priliku da Trampu čestitam na izboru za predsednika Sjedinjenih Američkih Država. Već sam rekao da ćemo raditi… »
Putin izrazio spremnost da nastavi kontakt sa Trampom

Putin izrazio spremnost da nastavi kontakt sa Trampom

Novi magazin pre 18 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin izrazio je danas spremnost da nastavi kontakt sa Donaldom Trampom posle pobede republikanaca na američkim predsedničkim izborima, na čemu mu je čestitao. "Ako neko želi da ponovo stupi u kontakt, nemam ništa protiv… »
Putin: To što Zapad slepo veruje u svoju nekažnjivost preti da postane tragedija

Putin: To što Zapad slepo veruje u svoju nekažnjivost preti da postane tragedija

Politika pre 18 dana
SOČI – Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je danas da to što Zapad „slepo veruje u sopstvenu nekažnjivost”, preti da postane tragedija, a da pozivi nekih stranih političara da se porazi Rusija pokazuju njihov "ekstremni avanturizam". Putin… »
Putin u Sočiju javno čestitao Donaldu Trampu izbor za predsednika SAD

Putin u Sočiju javno čestitao Donaldu Trampu izbor za predsednika SAD

RTV pre 18 dana
SOČI - Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je danas da to što Zapad "slepo veruje u sopstvenu nekažnjivost", preti da postane tragedija, a da pozivi nekih stranih političara da se porazi Rusija pokazuju njihov "ekstremni avanturizam". Putin je na… »

IndeksOnline pre 18 dana
SOČI – Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je danas da to što Zapad “slepo veruje u sopstvenu nekažnjivost”, preti da postane tragedija, a da pozivi nekih stranih političara da se porazi Rusija pokazuju njihov “ekstremni avanturizam”… »
Putin: Došli smo do opasne linije!

Putin: Došli smo do opasne linije!

Vesti online pre 18 dana
Niko ne može da garantuje da Zapad neće primeniti nuklearno oružje, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin u govoru na plenarnoj sednici diskusionog kluba “Valdaj”. – Niko ne može da da garancije da Zapad neće upotrebiti nuklearno oružje… »
"Niko ne garantuje da neće upotrebiti nuklearno oružje"

"Niko ne garantuje da neće upotrebiti nuklearno oružje"

B92 pre 18 dana
Niko ne može da garantuje da Zapad neće primeniti nuklearno oružje, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin u govoru na plenarnoj sednici diskusionog kluba "Valdaj" "Niko ne može da da garancije da Zapad neće upotrebiti nuklearno oružje", rekao je… »
Putin se oglasio sa žestokom porukom celom svetu! Formira se novi svetski poredak, ništa više neće biti isto

Putin se oglasio sa žestokom porukom celom svetu! Formira se novi svetski poredak, ništa više neće biti isto

Pravda pre 18 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je na plenarnoj sednici Međunarodnog diskusionog kluba „Valdaj“ u Sočiju da svet ulazi u eru kardinalnih i revolucionarnih promena. Putin je naglasio da su prisutni svedoci formiranja novog svetskog poretka… »

Vesti dana »