Povezane vesti
"Vesna Zmijanac mi je ponudila da se preselim u njenu kuću" Zorica Marković otvorila kafanu u prestonici, pa otkrila da želi…
Kurir pre 23 sata
Pevačica narodne muzike Zorica Marković večeras je otvorila svoju kafanu, a naša ekipa našla se na licu mesta. - Mesto mi ne da mira, pa sam tako odlučila da otvorim kafanu - rekla je Zoka. Pitali smo je da li će u kafani pevati možda nekad Goca… »
Ovako izgleda kuća iz koje je Zorica primorana da se iseli: Ova koleginica joj je prva ponudila pomoć (FOTO)
Svet & Skandal pre 1 dan
Kuća Zorice Marković kao stvorena je za uživanje Pevačica Zorica Marković kako sama kaže, primorana je da se iseli iz svog beogradskog doma u kome živi već dve decenije. Kuća Zorice Marković nalazi se u Jajincima, a pevačica je gradila za sebe… »
Vesti dana »
Novosadska Akademija umetnosti apeluje na nadležne da ukinu pritvor njihovom studentu
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 14 povezanih
Goran Ješić sam ušao u policijsku stanicu da se preda: Što je represija veća, to je diktatura bliža kraju
Nova pre 21 minutajoš 11 povezanih
Ješić: Izgleda da je na protestu ispred suda u Novom Sadu uhapšeno više osoba nego što je objavljano
Radio sto plus pre 11 satijoš 11 povezanih
Vučević posle GO SNS-a najavio još ostavki, ali su konkretna imena odgovornih ostala tajna
N1 Info pre 1 satjoš 45 povezanih