Povezane vesti
„Ja sam zlotvor, a ona je dostojanstvena, puna klase i porekla“: Kristina Kovač je ovako pričala o sukobu sa sestrom…
Nova 07.11.2024
: Ćerke Kornelija Kovača, Kristina i Aleksandra, nekada su i privatno i poslovno bile vrlo bliske, a njihova grupa "K2" bila je jedna od najpopularnijih tokom devedesetih. Posle raspada grupe, pevačice su nastavile da grade svoje solo karijere, a obe… »
"Brukam porodicu, ja sam crna ovca, a ona je plemenita i uspešna" Svi detalji svađe sestara Kovač: Sve izneto u javnost…
Kurir 07.11.2024
Sestre Kovač, Aleksandra i Kristina, godinama nisu u dobrom odnosu, a javnost o njihovoj svađi zna svaki detalj, s obzirom da ništa nisu sakrile od medija. Aleksandra je svojevremeno izjavila da se "razišla i poslovno i privatno" sa svojom sestrom… »
Vesti dana »
"Doći će do eskalacije krize i protesta": Kurti postavio rampu Srpskoj listi na izborima, reagovao Zapad: "Ako odluka CIK-a ne bude promenjena region će biti u opasnosti"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) Haris je video u prvom redu, pa sišao sa bine: Džinović ovako zabavio koleginicu, publika sve posmatrala i snimala telefonima
Blic pre 8 satijoš 4 povezane
Ministar Gašić: Rafali veoma skupa, ali isplativa investicija u dugoročnu sigurnost neba Srbije
Danas pre 9 satijoš 1 povezana