Povezane vesti
„Ja sam zlotvor, a ona je dostojanstvena, puna klase i porekla“: Kristina Kovač je ovako pričala o sukobu sa sestrom…
Nova 07.11.2024
: Ćerke Kornelija Kovača, Kristina i Aleksandra, nekada su i privatno i poslovno bile vrlo bliske, a njihova grupa "K2" bila je jedna od najpopularnijih tokom devedesetih. Posle raspada grupe, pevačice su nastavile da grade svoje solo karijere, a obe su… »
"Brukam porodicu, ja sam crna ovca, a ona je plemenita i uspešna" Svi detalji svađe sestara Kovač: Sve izneto u javnost…
Kurir 07.11.2024
Sestre Kovač, Aleksandra i Kristina, godinama nisu u dobrom odnosu, a javnost o njihovoj svađi zna svaki detalj, s obzirom da ništa nisu sakrile od medija. Aleksandra je svojevremeno izjavila da se "razišla i poslovno i privatno" sa svojom sestrom, dok… »
Vesti dana »
Srbija pod uticajem snažnog toplotnog talasa i visokih temperatura
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 64 povezane
Tramp odložio napade na Iran uz uslov postizanja sporazuma, Teheran negira dogovor
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 38 povezanih
Ministarka pozvala građane da racionalno troše struju: Najniža proizvodnja na Đerdapu od kad je pušten u rad
Nova pre 2 satajoš 24 povezane
Srbi u avgustu proslavljaju 5 krsnih slava: Obratite pažnju koje padaju na posni, a koje na mrsni dan
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih