Povezane vesti

Obradović: Ponosan sam kako smo se borili, zaslužili smo da pobedimo

Obradović: Ponosan sam kako smo se borili, zaslužili smo da pobedimo

Politika pre 2 sata
PARIZ, - Trener košarkaša Partizana rekao je posle večerašnjeg poraza od Pariza (74:71) da je ponosan na to kako se njegova ekipa borila i istakao da misli da je zaslužila pobedu. "Mislim da je ovo bila dobra utakmica od strane oba tima, čestitke… »
Partizan izgubio od Pariza, Nilikina promašio šut za pobedu

Partizan izgubio od Pariza, Nilikina promašio šut za pobedu

Danas pre 2 sata
Košarkaši Partizana izgubili su od Pariza u gostima rezultatom 74:71 u 8. kolu Evrolige. Crno-beli, kojima je ovo četvrti poraz za redom, sada imaju skor od dve pobede i šest izgubljenih mečeva u ovom takmičenju. Pobednik je odlučen u dramatičnoj… »
Željko Obradović posle poraza u Parizu: Nije bitno da li smo izgubili ili pobedili, moramo da idemo dalje

Željko Obradović posle poraza u Parizu: Nije bitno da li smo izgubili ili pobedili, moramo da idemo dalje

Danas pre 2 sata
Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle utakmice 8. kola Evrolige, u kojoj je njegov tim izgubio u Parizu (74:71), da nije nezadovoljan partijom svog tima. „Ništa nije bilo loše, samo moramo da igramo bolje u ovakvim okolnostima. Srećan… »
Kako je Frenk Nilikina promašio šut za pobedu Partizana u Parizu (VIDEO)

Kako je Frenk Nilikina promašio šut za pobedu Partizana u Parizu (VIDEO)

Danas pre 2 sata
Košarkaši Partizana izgubili su od Pariza u gostima rezultatom 74:71 u 8. kolu Evrolige, ali su pri vođstvu domaćina od 72:71 imali poslednji napad i šansu za pobedu. Ipak, posle asistencije Karlika Džonsa, bek crno-belih Frenk Nilikina nije uspeo… »

Vesti dana »