Povezane vesti
Ćerka Kaje Ostojić radi za Donalda Trampa, a za njom odlepio i madonin sin Nikolina izrasla u pravu lepoticu: "Znam da imam…
Blic pre 5 sati
Pevačica Katarina Kaja Ostojić sa 19 godina rodila je ćerku Nikolinu, a dobila ju je iz prvog braka sa košarkašem Nikolom Dragojlovićem. Ćerka Kaje Ostojić godinama već živi u Americi gde studira i sama krči svoj put ka uspehu, a lepotom… »
Ćerka Kaje Ostojić radi za Donalda Trampa, za njom odlepio i madonin sin: Nikolina izrasla u pravu lepoticu, evo čime se…
Kurir pre 4 sati
Ćerka Kaje Ostojić godinama već živi u Americi gde studira i sama krči svoj put ka uspehu, a lepotom oduzima dah. Isto tako, često se mogu čuti komentari da njih dve izgledaju kao sestre. - Nikolina je izrasla u divnu devojku, preponosna sam na… »
Vesti dana »
Netanjahu šalje spasilački tim u Amsterdam: Šokantni snimci napada na izraelske navijače - više ranjenih, troje nestalih
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane
„Sve mi je izgledalo kao otmica“: Tužiteljka Paunović o hapšenju demonstranata u Novom Sadu i istrazi
N1 Info pre 4 satijoš 7 povezanih
Dizel skuplji za dva dinara u narednih sedam dana, cena benzina nepromenjena
Politika pre 58 minutajoš 15 povezanih
Masovno trovanje hranom: Pacijenti iz „Laze“ i radnici iz Boljevca sa stomačnim tegobama
Vreme pre 4 satijoš 2 povezane