Повезане вести
"Нисам ја амбициозна као Тања": Славица Ћуктераш потврдила да неће ићи на њен концерт у Арени, открила прави разлог
Мондо 08.11.2024
Славица Ћуктераш открила разлог због којег неће присуствовати концерту Тање Савић с којом је почела каријеру у Гранду. Тања Савић ускоро ће одржати велики солистички концерт у Београдској арени, а спекулисало се да ће јој једна… »
"Нећу бити на концерту тање Савић": Славица Ћуктераш открила због чега неће доћи у Арену, као и шта јој је написала кад је…
Блиц 07.11.2024
Певачица Славица Ћуктераш годинама уназад има турбулентан однос са колегиницом Тањом Савић. Тања 23. новембра има заказан концерт у београдској Арени, а Славица се сад дотакла истог. - Позвана сам, ја заиста желим њој сву… »
Вести дана »
Удара олујна кошава: Спремите се за хаос – ветар носи све пред собом, пола Србије под метеоалармом
Мондо пре 13 минутајош 15 повезаних
Јокиц́ без много муке до новог рекорда: Денвер лако до победе против Филаделфије
Спутник пре 18 минутајош 18 повезаних
Шеф националне безбедности Ирана је мртав, потврдио Техеран
Јужне вести пре 18 минутајош 10 повезаних
Где су најчешћи одрони, магла, али и снег: Комплетан извештај Штаба зимске службе за возаче
Телеграф пре 1 сатјош 8 повезаних
Хитна помоћ: Две саобраћајне незгоде протекле ноћи у Београду, није било повређених
Н1 Инфо пре 38 минутајош 4 повезане