Povezane vesti

Sedam ključnih stavki za optužnicu zbog urušavanja nadstrešnice Železničke stanice i pogibije 14 ljudi

Sedam ključnih stavki za optužnicu zbog urušavanja nadstrešnice Železničke stanice i pogibije 14 ljudi

Nova 08.11.2024
: Pošlo je sedam dana otkad se nadstrešnica zgrade Železničke stanice u Novom Sadu obrušila i usmrtila 14 ljudi, dok se troje teško povređenih bori za život. Prethodnih dana tužilaštvo je saslušalo 53 ljudi, ali do danas niko nije uhapšen… »
Građevinski inženjer: Privatni objekat bez upotrebne dozvole morao bi da bude zatvoren, a vlasnik krivično gonjen

Građevinski inženjer: Privatni objekat bez upotrebne dozvole morao bi da bude zatvoren, a vlasnik krivično gonjen

Nova 08.11.2024
: "Ako neko želi da nađe pravog krivca, on će se utvrditi, jer je teško to da se isfabrikuje da ne bude tako", izjavio je za N1 građevinski inženjer Aleksandar Opsenica komentarišući nesreću u Novom Sadu, kada je u rušenju nadstrešnice… »
Građevinski inženjer: Upotrebna dozvola je potvrda da je sve kako treba, kod nas je – formalna stvar

Građevinski inženjer: Upotrebna dozvola je potvrda da je sve kako treba, kod nas je – formalna stvar

N1 Info 08.11.2024
"Ako neko želi da nađe pravog krivca, on će se utvrditi, jer je teško to da se isfabrikuje da ne bude tako", izjavio je za N1 građevinski inženjer Aleksandar Opsenica komentarišući nesreću u Novom Sadu, kada je u rušenju nadstrešnice… »
VIDEO Dvoje dece, dva fakulteta i nije narod: Solidarnost sa privedenim u Novom Sadu

VIDEO Dvoje dece, dva fakulteta i nije narod: Solidarnost sa privedenim u Novom Sadu

Radio 021 08.11.2024
"Ja koji sam ovde završio dva fakulteta i dvoje dece napravio i hoću da živim ovde, ja nisam narod?", upitao je Nikola Končarević muškarca koji je svojim telom štitio prostorije SNS-a u Novom Sadu. Među privedenima nakon protesta u Novom Sadu je i… »
Ješić: Izgleda da je na protestu ispred suda u Novom Sadu uhapšeno više osoba nego što je objavljano

Ješić: Izgleda da je na protestu ispred suda u Novom Sadu uhapšeno više osoba nego što je objavljano

Radio sto plus 08.11.2024
Ješić je za N1 rekao jutros da se tereti za napad na službeno lice, ali da je uradio samo ono što bi i svaki građanin kad vidi da neko napada nečije dete. Kazao je da sada treba da se misli o tome kako da se oslobode mladi ljudi koji su privedeni, a… »
„Izgledalo je kao otmica, Vučić se meša u rad tužilaštva“: Tužiteljka Paunović o hapšenjima u Novom Sadu i istrazi…

„Izgledalo je kao otmica, Vučić se meša u rad tužilaštva“: Tužiteljka Paunović o hapšenjima u Novom Sadu i istrazi…

Nova 08.11.2024
: "Logično bi bilo da je u slučaju istrage o rušenju nadstrešnice u Novom Sadu, kada je život izgubilo 14 ljudi, izašla vrhovna javna tužiteljka, sazvala konferenciju za novinare i kroz pet ili šest rečenica rekla šta je važno za istragu i u… »
„Sve mi je izgledalo kao otmica“: Tužiteljka Paunović o hapšenju demonstranata u Novom Sadu i istrazi

„Sve mi je izgledalo kao otmica“: Tužiteljka Paunović o hapšenju demonstranata u Novom Sadu i istrazi

N1 Info 08.11.2024
"Logično bi bilo da je u slučaju istrage o rušenju nadstrešnice u Novom Sadu, kada je život izgubilo 14 ljudi, izašla vrhovna javna tužiteljka, sazvala konferenciju za novinare i kroz pet ili šest rečenica rekla šta je važno za istragu i u kom… »

Novi magazin 08.11.2024
"Logično bi bilo da je u slučaju istrage o rušenju nadstrešnice u Novom Sadu, kada je život izgubilo 14 ljudi, izašla vrhovna javna tužiteljka, sazvala konferenciju za novinare i kroz pet ili šest rečenica rekla šta je važno za istragu i u kom… »

N1 Info 08.11.2024
Imaju li sada Vučić i SNS izlaznu strategiju i koga će „žrtvovati“?

Imaju li sada Vučić i SNS izlaznu strategiju i koga će „žrtvovati“?

Danas 08.11.2024
Izlazna strategija Aleksndra Vučića, predsednika Srbije, i njegove Srpske napredne stranke iz pritiska odgovornosti za smrt 14 ljudi zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu je stvaranje malodušnosti u čemu pomaže slaba opozicija i zaborav, promena teme… »
Borba traje…: Otac uhapšenog Nikole Končarevića uputio otvoreno pismo Aleksandru Vučiću- predsedniku svega

Borba traje…: Otac uhapšenog Nikole Končarevića uputio otvoreno pismo Aleksandru Vučiću- predsedniku svega

Danas 08.11.2024
Otac Nikole Končarevića, Darko Končarević uputio je večeras otvoreno pismo predsedniku Aleksandru Vučiću, koja je nazvao predsednikom svega. Pismo prenosimo u celosti: Noćas si poslao svoju policiju da uhapsi i privede moga sina Nikolu, oca dvoje… »
Aktivista Bojan Terzić uhapšen večeras u Novom Sadu

Aktivista Bojan Terzić uhapšen večeras u Novom Sadu

Danas 07.11.2024
Aktivista Bojan Terzić iz političke platforme Solidarnost uhapšen je večeras na skupu ispred Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu. Terzića sumnjiće da je načinio krivično delo ostećenje tuđih stvari, zbog crvene farbe, rekao je gradski… »

Vesti dana »