Povezane vesti

VIDEO Dvoje dece, dva fakulteta i nije narod: Solidarnost sa privedenim u Novom Sadu

VIDEO Dvoje dece, dva fakulteta i nije narod: Solidarnost sa privedenim u Novom Sadu

Radio 021 pre 46 minuta
"Ja koji sam ovde završio dva fakulteta i dvoje dece napravio i hoću da živim ovde, ja nisam narod?", upitao je Nikola Končarević muškarca koji je svojim telom štitio prostorije SNS-a u Novom Sadu. Među privedenima nakon protesta u Novom Sadu je i… »
„Izgledalo je kao otmica, Vučić se meša u rad tužilaštva“: Tužiteljka Paunović o hapšenjima u Novom Sadu i istrazi…

„Izgledalo je kao otmica, Vučić se meša u rad tužilaštva“: Tužiteljka Paunović o hapšenjima u Novom Sadu i istrazi…

Nova pre 2 sata
: "Logično bi bilo da je u slučaju istrage o rušenju nadstrešnice u Novom Sadu, kada je život izgubilo 14 ljudi, izašla vrhovna javna tužiteljka, sazvala konferenciju za novinare i kroz pet ili šest rečenica rekla šta je važno za istragu i u… »
„Sve mi je izgledalo kao otmica“: Tužiteljka Paunović o hapšenju demonstranata u Novom Sadu i istrazi

„Sve mi je izgledalo kao otmica“: Tužiteljka Paunović o hapšenju demonstranata u Novom Sadu i istrazi

N1 Info pre 3 sata
"Logično bi bilo da je u slučaju istrage o rušenju nadstrešnice u Novom Sadu, kada je život izgubilo 14 ljudi, izašla vrhovna javna tužiteljka, sazvala konferenciju za novinare i kroz pet ili šest rečenica rekla šta je važno za istragu i u kom… »

Novi magazin pre 3 sata
"Logično bi bilo da je u slučaju istrage o rušenju nadstrešnice u Novom Sadu, kada je život izgubilo 14 ljudi, izašla vrhovna javna tužiteljka, sazvala konferenciju za novinare i kroz pet ili šest rečenica rekla šta je važno za istragu i u kom… »

N1 Info pre 2 sata
Imaju li sada Vučić i SNS izlaznu strategiju i koga će „žrtvovati“?

Imaju li sada Vučić i SNS izlaznu strategiju i koga će „žrtvovati“?

Danas pre 4 sati
Izlazna strategija Aleksndra Vučića, predsednika Srbije, i njegove Srpske napredne stranke iz pritiska odgovornosti za smrt 14 ljudi zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu je stvaranje malodušnosti u čemu pomaže slaba opozicija i zaborav, promena teme… »
Borba traje…: Otac uhapšenog Nikole Končarevića uputio otvoreno pismo Aleksandru Vučiću- predsedniku svega

Borba traje…: Otac uhapšenog Nikole Končarevića uputio otvoreno pismo Aleksandru Vučiću- predsedniku svega

Danas pre 11 sati
Otac Nikole Končarevića, Darko Končarević uputio je večeras otvoreno pismo predsedniku Aleksandru Vučiću, koja je nazvao predsednikom svega. Pismo prenosimo u celosti: Noćas si poslao svoju policiju da uhapsi i privede moga sina Nikolu, oca dvoje… »
Aktivista Bojan Terzić uhapšen večeras u Novom Sadu

Aktivista Bojan Terzić uhapšen večeras u Novom Sadu

Danas pre 17 sati
Aktivista Bojan Terzić iz političke platforme Solidarnost uhapšen je večeras na skupu ispred Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu. Terzića sumnjiće da je načinio krivično delo ostećenje tuđih stvari, zbog crvene farbe, rekao je gradski… »

Vesti dana »