Povezane vesti
"Plašio sam se da li ću imati dovoljno snage da pogledam telo sina!" Otac stradalog fudbalera Miloša bolnim rečima opisao…
Kurir pre 18 dana
Počeo je da me izjeda crv sumnje kada sam video slike ruševine u Novom Sadu, a Miloš se ne javlja. Kasnije sam na vestima video ime i prezime mog sina na spisku stradalih, dva minuta kasnije ispred kuće parkirala se policijska patrola. Plašio sam se… »
"Samo što su izašli iz stanice, nadstrešnica je pala": Miloš (21) stradao u ns, njegov otac opisao kobni dan
Mondo pre 17 dana
Otac stradalog Miloša u Novom Sadu je opisao šta se desilo na dan tragedije. Počeo je da me izjeda crv sumnje kada sam video slike ruševine u Novom Sadu, a Miloš se ne javlja. Kasnije sam na vestima video ime i prezime mog sina na spisku stradalih… »
„Nemam snage da izbrišem njegov broj, sve mislim zvaće on svoju majku“: Potresna ispovest majke Stefana Hrke, koji je…
Nova pre 17 dana
: Četiri dana pre nesreće Stefan je rekao drugarici da ima neki čudan osećaj i da će se desiti nešto loše. Imala sam i ja predosećaj, ali sam mislila da će preminuti moja bolesna baka koja ima 90 godina, a ne da ću ostati bez svog prvenca. U… »
"Pre nesreće je rekao da ima loš osećaj": Stefan koji je poginuo u Novom Sadu se požalio drugarici pred smrt
Mondo pre 18 dana
Mladić koji je poginuo u Novom Sadu četiri dana pred smrt imao loš osećaj. "Četiri dana pre nesreće Stefan je rekao drugarici da ima neki čudan osećaj i da će se desiti nešto loše. Imala sam i ja predosećaj, ali sam mislila da će preminuti… »
"Pred smrt je govorio da će se desiti nešto loše": Ispovest majke Stefana Hrke stradalog u Novom Sadu, njene reči kidaju…
Blic pre 18 dana
Četiri dana pre nesreće Stefan je rekao drugarici da ima neki čudan osećaj i da će se desiti nešto loše. Imala sam i ja predosećaj, ali sam mislila da će preminuti moja bolesna baka koja ima 90 godina, a ne da ću ostati bez svog prvenca. U… »
Vesti dana »
Tramp potvrdio: Jedna od prvih mera biće povećanje carina na proizvode iz Kine, Kanade i Meksika
Beta pre 51 minutajoš 19 povezanih
Šamar kakav Denver ne pamti! Nikola Jokić se crveni od stida posle istorijske blamaže
Večernje novosti pre 22 minutajoš 8 povezanih
Najtopliji dan u ovoj sedmici, ali stiže naoblačenje i pad temperature
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane
Najslabija partija Jokića od početka sezone: Denver ubedljivo poražen pred svojim navijačima (VIDEO)
Danas pre 33 minutajoš 6 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Najviše bitaka na Kurahovskom i Pokrovskom pravcu; Rusija u više talasa napala dronovima Kijev
RTV pre 1 satjoš 3 povezane