Повезане вести

"Плашио сам се да ли ћу имати довољно снаге да погледам тело сина!" Отац страдалог фудбалера Милоша болним речима описао…

"Плашио сам се да ли ћу имати довољно снаге да погледам тело сина!" Отац страдалог фудбалера Милоша болним речима описао…

Курир 08.11.2024
Почео је да ме изједа црв сумње када сам видео слике рушевине у Новом Саду, а Милош се не јавља. Касније сам на вестима видео име и презиме мог сина на списку страдалих, два минута касније испред куће паркирала се полицијска… »
"Само што су изашли из станице, надстрешница је пала": Милош (21) страдао у нс, његов отац описао кобни дан

"Само што су изашли из станице, надстрешница је пала": Милош (21) страдао у нс, његов отац описао кобни дан

Мондо 08.11.2024
Отац страдалог Милоша у Новом Саду је описао шта се десило на дан трагедије. Почео је да ме изједа црв сумње када сам видео слике рушевине у Новом Саду, а Милош се не јавља. Касније сам на вестима видео име и презиме мог сина… »
„Немам снаге да избришем његов број, све мислим зваће он своју мајку“: Потресна исповест мајке Стефана Хрке, који је страдао…

„Немам снаге да избришем његов број, све мислим зваће он своју мајку“: Потресна исповест мајке Стефана Хрке, који је страдао…

Нова 08.11.2024
: Четири дана пре несреће Стефан је рекао другарици да има неки чудан осећај и да ће се десити нешто лоше. Имала сам и ја предосећај, али сам мислила да ће преминути моја болесна бака која има 90 година, а не да ћу остати без… »
"Пре несреће је рекао да има лош осећај": Стефан који је погинуо у Новом Саду се пожалио другарици пред смрт

"Пре несреће је рекао да има лош осећај": Стефан који је погинуо у Новом Саду се пожалио другарици пред смрт

Мондо 08.11.2024
Младић који је погинуо у Новом Саду четири дана пред смрт имао лош осећај. "Четири дана пре несреће Стефан је рекао другарици да има неки чудан осећај и да ће се десити нешто лоше. Имала сам и ја предосећај, али сам мислила да ће… »
"Пред смрт је говорио да ће се десити нешто лоше": Исповест мајке Стефана Хрке страдалог у Новом Саду, њене речи кидају душу…

"Пред смрт је говорио да ће се десити нешто лоше": Исповест мајке Стефана Хрке страдалог у Новом Саду, њене речи кидају душу…

Блиц 08.11.2024
Четири дана пре несреће Стефан је рекао другарици да има неки чудан осећај и да ће се десити нешто лоше. Имала сам и ја предосећај, али сам мислила да ће преминути моја болесна бака која има 90 година, а не да ћу остати без свог… »

Вести дана »