Povezane vesti
"Plašio sam se da li ću imati dovoljno snage da pogledam telo sina!" Otac stradalog fudbalera Miloša bolnim rečima opisao…
Kurir 08.11.2024
Počeo je da me izjeda crv sumnje kada sam video slike ruševine u Novom Sadu, a Miloš se ne javlja. Kasnije sam na vestima video ime i prezime mog sina na spisku stradalih, dva minuta kasnije ispred kuće parkirala se policijska patrola. Plašio sam se… »
„Nemam snage da izbrišem njegov broj, sve mislim zvaće on svoju majku“: Potresna ispovest majke Stefana Hrke, koji je stradao…
Nova 08.11.2024
: Četiri dana pre nesreće Stefan je rekao drugarici da ima neki čudan osećaj i da će se desiti nešto loše. Imala sam i ja predosećaj, ali sam mislila da će preminuti moja bolesna baka koja ima 90 godina, a ne da ću ostati bez svog prvenca. U crnini, sa… »
"Pre nesreće je rekao da ima loš osećaj": Stefan koji je poginuo u Novom Sadu se požalio drugarici pred smrt
Mondo 08.11.2024
Mladić koji je poginuo u Novom Sadu četiri dana pred smrt imao loš osećaj. "Četiri dana pre nesreće Stefan je rekao drugarici da ima neki čudan osećaj i da će se desiti nešto loše. Imala sam i ja predosećaj, ali sam mislila da će preminuti moja bolesna… »
Vesti dana »
Blokirane granice, počeo štrajk kamiondžija: Vozači iz regiona protestuju na prelazima ka EU
Kurir pre 40 minutajoš 46 povezanih
Dolar potonuo 2% za nedelju dana, zlato probilo istorijski rekord! Stručnjaci savetuju u šta je bolje ulagati: "Cena bi mogla biti duplo veća"
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
Novi Pazar pod oblačnim nebom, RHMZ upozorava na olujni vetar u Srbiji
IndeksOnline pre 45 minutajoš 26 povezanih
AO - Italijanski okršaj pripao favoritu, Siner lako do četvrtfinala
Sportske.net pre 1 satjoš 51 povezana