Povezane vesti
„Nemam snage da izbrišem njegov broj, sve mislim zvaće on svoju majku“: Potresna ispovest majke Aleksandra Hrke, koji je…
Nova pre 1 sat
: Četiri dana pre nesreće Stefan je rekao drugarici da ima neki čudan osećaj i da će se desiti nešto loše. Imala sam i ja predosećaj, ali sam mislila da će preminuti moja bolesna baka koja ima 90 godina, a ne da ću ostati bez svog prvenca. U… »
"Pre nesreće je rekao da ima loš osećaj": Stefan koji je poginuo u Novom Sadu se požalio drugarici pred smrt
Mondo pre 3 sata
Mladić koji je poginuo u Novom Sadu četiri dana pred smrt imao loš osećaj. "Četiri dana pre nesreće Stefan je rekao drugarici da ima neki čudan osećaj i da će se desiti nešto loše. Imala sam i ja predosećaj, ali sam mislila da će preminuti… »
"Pred smrt je govorio da će se desiti nešto loše": Ispovest majke Stefana Hrke stradalog u Novom Sadu, njene reči kidaju…
Blic pre 4 sati
Četiri dana pre nesreće Stefan je rekao drugarici da ima neki čudan osećaj i da će se desiti nešto loše. Imala sam i ja predosećaj, ali sam mislila da će preminuti moja bolesna baka koja ima 90 godina, a ne da ću ostati bez svog prvenca. U… »
Vesti dana »
Netanjahu naredio slanje spasilačkih aviona u Amsterdam posle napada na navijače Makabija
NIN pre 1 satjoš 19 povezanih
„Sve mi je izgledalo kao otmica“: Tužiteljka Paunović o hapšenju demonstranata u Novom Sadu i istrazi
Novi magazin pre 3 satajoš 7 povezanih
Masovno trovanje hranom: Pacijenti iz „Laze“ i radnici iz Boljevca sa stomačnim tegobama
Vreme pre 3 satajoš 2 povezane
Dizel skuplji za dva dinara u narednih sedam dana, cena benzina nepromenjena
Politika pre 14 minutajoš 13 povezanih