Povezane vesti
Mali otkrio koliko će biti povećanje plata: "Na računu imamo 5,5 milijardi evra"
B92 08.11.2024
Republika Srbija u ovom trenutku ima na računu 600 milijardi dinara, odnosno oko 5,5 milijardi evra, što je čini likvidnom, stabilnom zemljom, izjavio je danas prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali. "Nikada više novca nije… »
MINISTAR MALI OTKRIO KOLIKO ĆE BITI POVEĆANJE PLATA: Na računu imamo 5,5 milijardi evra
Kurir 08.11.2024
"Mi imamo 600 milijardi dinara na računu, 5,5 milijardi evra, potpuno smo likvidni. Srbija je po prvi put dobila investicioni rejting, od strane najstrožih agencija, prepoznati smo kao zemlja pogodna za ulaganja", rekao je ministar finansija Siniša… »
Mali: "Na računu imamo 5,5 milijardi evra", najavio i datum povećanja plata i penzija
Blic 08.11.2024
Ministar finansija Siniša Mali gost je jutarnjeg programa na TV Pink, gde govori o raznim temama koje se tiču, između ostalog, tiču i ekonomije, odnosno povećanja plata i penzija. - Mi imamo 600 milijardi dinara na računu, 5,5 milijardi evra… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 20 minutajoš 1 povezana