Povezane vesti
Trudna pevačica Hurricane progovorila o napuštanju grupe: „Svaka žena može da bude karijerista, kao i dobra majka i žena“…
Nova 08.11.2024
: Članica grupe "Hurricane" Miona Srećković nedavno je otkrila da je u drugom stanju i da se povlači iz sastava zbog trudnoće. Miona Srećković je sada odgovarala na pitanja svojih pratioca na Instagramu i tom prilikom otkrila da li će se vratiti poslu… »
Trudna pevačica "Hurricane" progovorila o svemu: Napustila grupu, a sada otkrila da li će se vratiti: "Žao mi je..."
Blic 08.11.2024
Članica grupe "Hurricane" Miona Srećković nedavno je otkrila da je u drugom stanju i da se povlači iz sastava zbog trudnoće. Miona je sada odgovarala na pitanja svojih pratioca na Instagramu i tom prilikom otkrila da li će se vratiti poslu nakon što se… »
Vesti dana »
U novogodišnoj noći baš hladno, pa onda zapanjujuća promena! Biće i 15 stepeni, evo i kada nas očekuje temperaturni šok!
Dnevnik pre 6 satijoš 29 povezanih
Studenti u blokadi: Dijaspora danas može da podrži zahtev za raspisivanje vanrednih izbora
Radio 021 pre 48 minutajoš 52 povezane
Novogodišnji bazar na mestu Ćacilenda: Građani nisu oduševljeni, mada slobodno prolaze - "ovde treba patrijarh da osvešta malo"
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane
Tramp o napadu na rezidenciju ruskog predsednika: Evo zašto sam zaustavio Tomahavke — veoma sam ljut
Sputnik pre 23 minutajoš 69 povezanih
Cvejić: „Vlast preko RTS-a i REM-a čuva kontrolu nad medijima do izbora“
Serbian News Media pre 3 satajoš 28 povezanih