Povezane vesti

Milica se oglasila nakon priče da je varala Rađena: Sad ću ja da ti pokažem kako treba

Milica se oglasila nakon priče da je varala Rađena: Sad ću ja da ti pokažem kako treba

Story pre 3 sata
Milica Rađen razvod sa Rađenom jednom prokomentarisala i to tek što je u javnost izašla vest da je njen dvogodišnji brak okončan. - Istina je da nismo više zajedno. Ja sam dobro. Zajedno smo doneli tu odluku i u dobrim smo odnosima jer imamo dete… »
"Ne mogu da razumem ljude koji zapostave decu": Ana Kokić iskreno o razvodu od Rađena: "To nisu roditelji"

"Ne mogu da razumem ljude koji zapostave decu": Ana Kokić iskreno o razvodu od Rađena: "To nisu roditelji"

Blic pre 4 sati
Bivši vaterpolista Nikola Rađen razvodi se od svoje druge supruge, Milice Ristić, a iza sebe ima i brak sa pevačicom Anom Kokić sa kojom ima dve ćerke. Ana Kokić nikad nije želela previše da priča o razvodu, a sada je otkrila u kakvim je… »
"Završilo se kako se završilo, nije mi prvi put": Nikola Rađen progovorio o krahu drugog braka sa pevačicom

"Završilo se kako se završilo, nije mi prvi put": Nikola Rađen progovorio o krahu drugog braka sa pevačicom

Mondo pre 5 sati
Bivši vaterpolista rekao i šta misli o majci svog sina, bivšoj ženi Milici Ristić. Nekadašnji vaterpolista Nikola Rađen i Milica Ristić stavili su tačku na dvogodišnji brak, a on o razvodu prvobitno nije želeo da govori javno. Oni su u braku… »
"Nije mi prvi put": Nikola Rađen rešio da progovori o razvodu od Milice Ristić: "Dovoljno sam svestan sebe"

"Nije mi prvi put": Nikola Rađen rešio da progovori o razvodu od Milice Ristić: "Dovoljno sam svestan sebe"

Blic pre 17 sati
Nekadašnji vaterpolista Nikola Rađen i Milica Ristić stavili su tačku na dvogodišnji brak, a on o razvodu prvobitno nije želeo da govori javno. Oni su u braku dobili sina Alekseja, a nedavno su doneli odluku da se razvedu, što je iznenadilo… »

Vesti dana »