Povezane vesti
Milica se oglasila nakon priče da je varala Rađena: Sad ću ja da ti pokažem kako treba
Story 08.11.2024
Milica Rađen razvod sa Nikolom jednom prokomentarisala, i to tek što je u javnost izašla vest da je njen dvogodišnji brak okončan. - Istina je da nismo više zajedno. Ja sam dobro. Zajedno smo doneli tu odluku i u dobrim smo odnosima jer imamo dete… »
"Ne mogu da razumem ljude koji zapostave decu": Ana Kokić iskreno o razvodu od Rađena: "To nisu roditelji"
Blic 08.11.2024
Bivši vaterpolista Nikola Rađen razvodi se od svoje druge supruge, Milice Ristić, a iza sebe ima i brak sa pevačicom Anom Kokić sa kojom ima dve ćerke. Ana Kokić nikad nije želela previše da priča o razvodu, a sada je otkrila u kakvim je odnosima sa… »
"Završilo se kako se završilo, nije mi prvi put": Nikola Rađen progovorio o krahu drugog braka sa pevačicom
Mondo 08.11.2024
Bivši vaterpolista rekao i šta misli o majci svog sina, bivšoj ženi Milici Ristić. Nekadašnji vaterpolista Nikola Rađen i Milica Ristić stavili su tačku na dvogodišnji brak, a on o razvodu prvobitno nije želeo da govori javno. Oni su u braku dobili sina… »
Vesti dana »
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, iako ima više ponuda
Beta pre 33 minutajoš 28 povezanih
Ovo je ubijeni muškarac u Čačku: Osumnjičeni mu razbio glavu čekićem, pa pobegao (foto)
Mondo pre 33 minutajoš 32 povezane
BLOG UŽIVO: Iran upozorio Rumuniju da ne stavlja baze na raspolaganje Americi, Izrael ima plan za još najmanje tri nedelje rata
Insajder pre 54 minutajoš 30 povezanih
Dekan Akademije umetnosti traži da se obrati u Skupštini Novog Sada zbog oduzimanja prostorija
N1 Info pre 4 satijoš 11 povezanih
Dodela Oskara: Veliki pobednik večeri film "Jedna bitka za drugom" sa šest nagrada
RTV pre 1 satjoš 65 povezanih