Повезане вести
Милица се огласила након приче да је варала Рађена: Сад ћу ја да ти покажем како треба
Стори 08.11.2024
Милица Рађен развод са Николом једном прокоментарисала, и то тек што је у јавност изашла вест да је њен двогодишњи брак окончан. - Истина је да нисмо више заједно. Ја сам добро. Заједно смо донели ту одлуку и у добрим смо… »
"Не могу да разумем људе који запоставе децу": Ана Кокић искрено о разводу од Рађена: "То нису родитељи"
Блиц 08.11.2024
Бивши ватерполиста Никола Рађен разводи се од своје друге супруге, Милице Ристић, а иза себе има и брак са певачицом Аном Кокић са којом има две ћерке. Ана Кокић никад није желела превише да прича о разводу, а сада је открила у… »
"Завршило се како се завршило, није ми први пут": Никола Рађен проговорио о краху другог брака са певачицом
Мондо 08.11.2024
Бивши ватерполиста рекао и шта мисли о мајци свог сина, бившој жени Милици Ристић. Некадашњи ватерполиста Никола Рађен и Милица Ристић ставили су тачку на двогодишњи брак, а он о разводу првобитно није желео да говори јавно… »
"Није ми први пут": Никола Рађен решио да проговори о разводу од Милице Ристић: "Довољно сам свестан себе"
Блиц 07.11.2024
Некадашњи ватерполиста Никола Рађен и Милица Ристић ставили су тачку на двогодишњи брак, а он о разводу првобитно није желео да говори јавно. Они су у браку добили сина Алексеја, а недавно су донели одлуку да се разведу, што је… »
Вести дана »
Тањга расположен после велике победе: "Доста је илузорно сад причати о титули"
Спортске.нет пре 9 минутајош 81 повезана
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 1 сатјош 34 повезане
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних