Povezane vesti
"Bio mi je veoma teško tih dana": Vesić o podnošenju ostavke, otkrio i šta mu je Vučić rekao: Prozivanje je bilo…
Blic pre 1 sat
Verujem da će tužilaštvo pronaći prave krivce, one koji su odgovorni za tragediju u Novom Sadu. Ja sam uradio ono što sam smatrao da treba da uradim, pretpostavljam da će to još neko uraditi, ali u svakom slučaju važno je bilo da kao društvo… »
Predsedništvo SNS-a danas o ostavkama
Politika pre 2 sata
Niko neće podnositi ostavke zato što prete huligani. Krivično će odgovarati oni koji su rušili i palili. Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je juče da se tragedija u Novom Sadu ne može završiti ostavkom ministra građevinarstva, saobraćaja… »
Vesić prvi put posle ostavke: Verujem da će Tužilaštvo naći krivce za tragediju u Novom Sadu
Mondo pre 2 sata
Goran Vesić veruje da će Tužilaštvo naći prave krivce za tragediju u Novom Sadu. "Verujem da će tužilaštvo pronaći prave krivce, one koji su odgovorni za tragediju u Novom Sadu. Ja sam uradio ono što sam smatrao da treba da uradim… »
Posle tragedije u Novom Sadu: Vučić i Vučević traže punu odgovornost, deo opozicije tvrdi da je rekonstrukcija rađena…
Blic pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara u Budimpešti, istakao da očekuje da se utvrdi krivična odgovornost za tragediju u Novom Sadu i stradanje 14 ljudi. Očekuje i političku odgovornost još nekih ljudi. Premijer… »
Srbija se evropskoj uniji pokazala kao najvažniji partner! Politički analitičar upozorio: Ovo ne očekujte od Trampa…
Kurir pre 4 sati
Za danas je zakazana sednica Predsedništva i Glavnog odbora SNS-a na kojoj će se razgovarati o svim aktuelnim političkim događajima, a svakako i o nesreći u Novom Sadu. Kako je premijer Miloš Vučević rekao ovo ne može da se završi samo na… »
Vesti dana »
Posle sukoba navijača Makabija i propalestinskih demonstranata, u Amsterdamu uhapšene 62 osobe a pet prebačeno u bolnice
Insajder pre 13 minutajoš 26 povezanih
Građevinski inženjer: Upotrebna dozvola je potvrda da je sve kako treba, kod nas je – formalna stvar
N1 Info pre 2 satajoš 10 povezanih
Oko 70 radnika FPM Agromehanika iz Boljevca završilo sa stomačnim tegobama: Sumnja se na trovanje hranom?
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Loše vesti za vozače uoči praznika, jedan derivat poskupeo prilično! "Blic Biznis" saznaje: Ovo su nove cene goriva
Blic pre 2 satajoš 15 povezanih