Povezane vesti

"Tog dana sam ga zadržavala, ali mi je rekao da ide da vodi unučice" Komšinica o dedi koji je poginuo s unukama u Novom Sadu

"Tog dana sam ga zadržavala, ali mi je rekao da ide da vodi unučice" Komšinica o dedi koji je poginuo s unukama u Novom Sadu

Kurir pre 19 minuta
Sedam dana nakon tragedije koja je potresla čitavu Srbiju i region kada je pala nadstrešnica Železničke stanice u Novom Sadu i usmrtila 14 ljudi, a troje teško povredila, u mestu u kojem su živele Sara i Valentina Firić kao i njihov deda Đorđe… »
Savo Manojlović o novoj „pljački“ naprednjaka: Milion evra za nekoliko grafita i polomljenih prozora?

Savo Manojlović o novoj „pljački“ naprednjaka: Milion evra za nekoliko grafita i polomljenih prozora?

Danas pre 1 sat
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović poručio je da izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je na Gradskoj kući u Novom Sadu napravljena šteta od million evra, zapravo još jedna pljačka u najavi. „Milion evra za nekoliko grafita i… »
Manojlović: Vučićeva tvrdnja da je u Novom Sadu pričinjena šteta od milion evra, pljačka u najavi

Manojlović: Vučićeva tvrdnja da je u Novom Sadu pričinjena šteta od milion evra, pljačka u najavi

Novi magazin pre 1 sat
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović ocenio je danas da izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je na Gradskoj kući u Novom Sadu pričinjena šteta od million evra tokom incidenata posle protesta u utorak, predstavlja "još jednu… »
"Poslednja sam pričala sa đorđem i probala da ga zadržim, ali on je žurio u Novi Sad": Komšinica tragično stradalog deke…

"Poslednja sam pričala sa đorđem i probala da ga zadržim, ali on je žurio u Novi Sad": Komšinica tragično stradalog deke…

Blic pre 2 sata
Sedam dana nakon tragedije koja je potresla ne samo Srbiju, već i ceo region kada se obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu i usmrtila 14 ljudi, a troje teško povredila, u mestu Kovilj u kom su živele Sara i Valentina Tina… »
Goran Ješić pušten iz pritvora

Goran Ješić pušten iz pritvora

BBC News pre 3 sata
Goran Ješić, bivši predsednik vojvođanske Opštine Inđija, priveden je u Novom Sadu 5. novembra, tokom protesta zbog obrušavanja nadstrešnice Železničke stanice. Goran Ješić, nekadašnji funkcioner u vojvođanskoj vladi i jedan od privedenih na… »
Protest u Novom Sadu: Fekalijama na gradsku kuću, skup podrške pritvorenima

Protest u Novom Sadu: Fekalijama na gradsku kuću, skup podrške pritvorenima

BBC News pre 4 sati
Više hiljada građana na protestu u Novom Sadu, gde se 1. novembra obrušila nadstrešnica, ubivši 14 i povredivši troje ljudi. Na protestu zbog tragedije u Novom Sadu, u kojoj je život izgubilo 14, a troje ljudi teško povređeno, došlo je do… »
Pogledajte kako je izgledalo puštanje na slobodu Gorana Ješića

Pogledajte kako je izgledalo puštanje na slobodu Gorana Ješića

Nova pre 6 sati
: Goran Ješić pušten je iz policije posle hapšenja i zadržavanja, nakon protesta u Novom Sadu u utorak uveče. Do sada je zvanično saopšteno da je 14 osoba uhapšeno. Od tog broja za devetoro je određeno zadržavanje. Deo njih je danas saslušan u… »

Vesti dana »