Povezane vesti
Nakon porodičnog slavlja Jana se oglasila tužnim povodom: Pevačica slomljena, ne miri se sa njegovim gubitkom: "Anđeo moj…
Blic pre 13 sati
Pevačica Jana Todorović pre nekoliko dana proslavila je svojoj jedinici Kristini Džulijen 18. rođendan i napravili su veliko gala slavlje tim povodom. Jana se nakon porodičnog slavlja oglasila tužnim povodom. Naime, pre tri godine ona je izgubila… »
Posle porodičnog slavlja oglasila se Jana tužnim povodom! Pevačica slomljena, ne miri se s njegovim gubitkom: Anđeo moj…
Kurir pre 13 sati
Pevačica Jana Todorović pre nekoliko dana proslavila je svojoj jedinici Kristini Džulijen 18. rođendan i napravili su veliko gala slavlje. Jana se nakon porodičnog slavlja oglasila tužnim povodom. Naime, pre tri godine ona je izgubila sestrića koji… »
Vesti dana »
Protest u Novom Sadu: Demonstranti blokirali Varadinski most do ponoći
Blic pre 59 minutajoš 63 povezane
Novosadska Akademija umetnosti apeluje na nadležne da ukinu pritvor njihovom studentu
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 14 povezanih
Goran Ješić se sam predao policiji, odvezen u „marici“: „Što je represija veća, to je diktatura bliža kraju“
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih
„Sve mi je izgledalo kao otmica“: Tužiteljka Paunović o hapšenju demonstranata u Novom Sadu i istrazi
Novi magazin pre 14 satijoš 11 povezanih