Povezane vesti
Srpkinja otkrila kako je skupila novac za stan: U 29. sam bila vlasnik, 5 godina kasnije bez kredita i dugova
Mondo pre 4 sati
Srpkinja otkrila taktiku kako je kupila stan. "Kako mlada osoba da uštedi za stan ili kuću?" pitanje je koje se našlo na internetu i pokrenulo diskusiju među mladima u Srbiji. A s obzirom na izazove s kojima se suočavaju, poput visokih cena… »
(Ne)moguća misija: Srpkinja otkrila kako je skupila novac za stan i ljudi se zgranuli: "u 29. godini sam bila vlasnik stana, u…
Blic pre 5 sati
"Kako mlada osoba da uštedi za stan ili kuću?" pitanje je koje se našlo na internetu i pokrenulo diskusiju među mladima u Srbiji. A s obzirom na izazove s kojima se suočavaju, poput visokih cena nekretnina i rastućih troškova života, mnogi se… »
Vesti dana »
Makron osuđuje nasilje protiv izraelskih navijača koje "podseća na najsramnije sate u istoriji"
Euronews pre 53 minutajoš 33 povezane
VIDEO Dvoje dece, dva fakulteta i nije narod: Solidarnost sa privedenim u Novom Sadu
Radio 021 pre 4 satijoš 12 povezanih
"Zadržavala sam ga, rekao je da ide na autobus": Komšinica o deki Đorđu koji je poginuo sa unukama u Novom Sadu
Mondo pre 3 satajoš 15 povezanih
Masovno trovanje hranom: Pacijenti iz „Laze“ i radnici iz Boljevca sa stomačnim tegobama
Vreme pre 7 satijoš 3 povezane