Povezane vesti
"Mirka umalo ostala bez uloge": Ovo je velika tajna filma "Mi nismo anđeli 2", koji se emituje večeras od 20:00 na Blic…
Blic pre 1 sat
"Mi nismo anđeli 2" je jedan od najomiljenijih filmova u srpskoj kinematografskoj istoriji, a reditelj Srđan Dragojević i glumačka ekipa su uspeli da stvore film koji je postao kultni nastavak originalnog "Mi nismo anđeli" iz 1992. godine. Evo… »
Mirka Vasiljević je na filmu debitovala ulogom Sofije u kultnoj komediji "Mi nismo anđeli 2"!
Blic pre 7 sati
Nikola je i dalje zavodnik iako su godine učinile svoje. Bezbrižnu rutinu beogradskog švalera dramatično prekida njegova ćerka mezimica Sofija, koja tek što je napunila 15 godina, a tinejdžeri počinju da navaljuju na njena vrata. Sve donedavno… »
Vesti dana »
IDF: Hezbolahov poligon lociran na 200 metara od baze UNIFIL-a; beba stara 15 dana spasena iz ruševina u Gazi
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih
Sedam ključnih stavki za optužnicu zbog urušavanja nadstrešnice Železničke stanice i pogibije 14 ljudi
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih
Danas blokada Varadinskog mosta: „Odgovorni za tragediju moraju da odgovaraju”
Vreme pre 5 satijoš 15 povezanih
Oko 70 radnika FPM Agromehanika iz Boljevca završilo sa stomačnim tegobama: Sumnja se na trovanje hranom?
Danas pre 9 satijoš 3 povezane
Bajatović: Srbija će imati dovoljno gasa, za stanovništvo cena neće rasti
RTV pre 6 satijoš 15 povezanih