Povezane vesti
Nakon razvoda od fudbalera napustila Srbiju: Bila je jedna od najlepših voditeljki - u jeku popularnosti je nestala sa malih…
Blic 08.11.2024
Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, karijeru je započela kao manekenka, nakon čega se bavila poslom voditeljke. Sani Armani bila je u braku sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, a iako je ranije punila naslovne strane, poslednjih godina živi u Los… »
"Ja završavala osnovnu, on mi prilazi na stanici i drži pljeskavicu": Sani Armani otkrila kako je postala manekenka
Mondo 08.11.2024
Nekadašnja manekenka i voditeljka Sandra Drašković, ispričala detalje neobičnog susreta sa modnim agentom. Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, bivša manekenka i voditeljka, već dugi niz godina živi i radi u Americi. Bivša supruga fudbalera… »
"Čekala sam tramvaj, prišao mi čovek s masnicom na oku" Karijera srpske manekenke kao holivudski film, susret na stanici…
Kurir 08.11.2024
Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, bivša voditeljka, otkrila je detalje svog privatnog i poslovnog života. Ona je karijeru započela kao manekenka, a potom postala popularna voditeljka i supruga fudbalera. Vrlo mlada je počela da se bavi… »
Vesti dana »

Studenti i građani kod Sajma pokušavaju da spreče održavanje ispita Pravnog fakulteta, ispred njih je policija
Moj Novi Sad pre 8 minutajoš 26 povezanih

Profesorka VIŠER-a: Predsednica Akademije i nekoliko profesora izbacili studente iz zgrade
Insajder pre 1 satjoš 12 povezanih

Uhapšeni osumnjičeni da su ukrali aluminijumski otpad i prodavali ga
RTV pre 43 minutajoš 28 povezanih

"On hoće: Sve!" Putin je Trampu otkrio najmračnije planove! Amerika u poslednjem trenutku izvukla Ukrajinu iz ambisa, ali ovu lavinu niko ne može da zaustavi
Blic pre 53 minutajoš 30 povezanih

Đedović Handanović: Srbija razmatra dve opcije za razvoj nuklearne energije
Forbes pre 28 minutajoš 21 povezana