Povezane vesti

Nakon razvoda od fudbalera napustila Srbiju: Bila je jedna od najlepših voditeljki - u jeku popularnosti je nestala sa malih…

Nakon razvoda od fudbalera napustila Srbiju: Bila je jedna od najlepših voditeljki - u jeku popularnosti je nestala sa malih…

Blic pre 13 dana
Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, karijeru je započela kao manekenka, nakon čega se bavila poslom voditeljke. Sani Armani bila je u braku sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, a iako je ranije punila naslovne strane, poslednjih godina živi u… »
"Ja završavala osnovnu, on mi prilazi na stanici i drži pljeskavicu": Sani Armani otkrila kako je postala manekenka

"Ja završavala osnovnu, on mi prilazi na stanici i drži pljeskavicu": Sani Armani otkrila kako je postala manekenka

Mondo pre 13 dana
Nekadašnja manekenka i voditeljka Sandra Drašković, ispričala detalje neobičnog susreta sa modnim agentom. Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, bivša manekenka i voditeljka, već dugi niz godina živi i radi u Americi. Bivša supruga… »
"Čekala sam tramvaj, prišao mi čovek s masnicom na oku" Karijera srpske manekenke kao holivudski film, susret na stanici…

"Čekala sam tramvaj, prišao mi čovek s masnicom na oku" Karijera srpske manekenke kao holivudski film, susret na stanici…

Kurir pre 13 dana
Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, bivša voditeljka, otkrila je detalje svog privatnog i poslovnog života. Ona je karijeru započela kao manekenka, a potom postala popularna voditeljka i supruga fudbalera. Vrlo mlada je počela da se bavi… »

Vesti dana »