Povezane vesti
Nakon razvoda od fudbalera napustila Srbiju: Bila je jedna od najlepših voditeljki - u jeku popularnosti je nestala sa malih…
Blic pre 2 sata
Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, karijeru je započela kao manekenka, nakon čega se bavila poslom voditeljke. Sani Armani bila je u braku sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, a iako je ranije punila naslovne strane, poslednjih godina živi u… »
"Ja završavala osnovnu, on mi prilazi na stanici i drži pljeskavicu": Sani Armani otkrila kako je postala manekenka
Mondo pre 2 sata
Nekadašnja manekenka i voditeljka Sandra Drašković, ispričala detalje neobičnog susreta sa modnim agentom. Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, bivša manekenka i voditeljka, već dugi niz godina živi i radi u Americi. Bivša supruga… »
"Čekala sam tramvaj, prišao mi čovek s masnicom na oku" Karijera srpske manekenke kao holivudski film, susret na stanici…
Kurir pre 4 sati
Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, bivša voditeljka, otkrila je detalje svog privatnog i poslovnog života. Ona je karijeru započela kao manekenka, a potom postala popularna voditeljka i supruga fudbalera. Vrlo mlada je počela da se bavi… »
Vesti dana »
Sukob izraelskih navijača i propalestinskih demonstranata u Amsterdamu
Al Jazeera pre 1 satjoš 35 povezanih
VIDEO Dvoje dece, dva fakulteta i nije narod: Solidarnost sa privedenim u Novom Sadu
Radio 021 pre 5 satijoš 12 povezanih
Oko 70 radnika FPM Agromehanika iz Boljevca završilo sa stomačnim tegobama: Sumnja se na trovanje hranom?
Danas pre 9 satijoš 3 povezane