Повезане вести

Након развода од фудбалера напустила Србију: Била је једна од најлепших водитељки - у јеку популарности је нестала са малих…

Након развода од фудбалера напустила Србију: Била је једна од најлепших водитељки - у јеку популарности је нестала са малих…

Блиц 08.11.2024
Сандра Драшковић, познатија као Сани Армани, каријеру је започела као манекенка, након чега се бавила послом водитељке. Сани Армани била је у браку са фудбалером Николом Лазетићем, а иако је раније пунила насловне стране… »
"Ја завршавала основну, он ми прилази на станици и држи пљескавицу": Сани Армани открила како је постала манекенка

"Ја завршавала основну, он ми прилази на станици и држи пљескавицу": Сани Армани открила како је постала манекенка

Мондо 08.11.2024
Некадашња манекенка и водитељка Сандра Драшковић, испричала детаље необичног сусрета са модним агентом. Сандра Драшковић, познатија као Сани Армани, бивша манекенка и водитељка, већ дуги низ година живи и ради у Америци… »
"Чекала сам трамвај, пришао ми човек с масницом на оку" Каријера српске манекенке као холивудски филм, сусрет на станици…

"Чекала сам трамвај, пришао ми човек с масницом на оку" Каријера српске манекенке као холивудски филм, сусрет на станици…

Курир 08.11.2024
Сандра Драшковић, познатија као Сани Армани, бивша водитељка, открила је детаље свог приватног и пословног живота. Она је каријеру започела као манекенка, а потом постала популарна водитељка и супруга фудбалера. Врло млада је… »

Вести дана »