Povezane vesti
Dodik: Uveren sam u promenu američke politike prema BiH
Politika 08.11.2024
BANjALUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je danas da je uveren da će biti značajnih promena u američkoj politici prema BiH nakon izbora Donalda Trampa za predsednika. Istakavši da veruje u promene američke politike, Dodik je… »
Dodik o Trampu: Biće značajnih promena u američkoj politici prema BiH u njegovom mandatu
Radio 021 08.11.2024
Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je u Banjaluci da je uveren da će biti značajnih promena u američkoj politici prema Bosni i Hercegovini posle stupanja Donalda Trampa na mesto predsednika SAD. "Mislim da lažu, kao što su sve slagali, nemoguće da… »
Oči Banjaluke uperene ka Vašingtonu: Hoće li Tramp olabaviti stege prema Srpskoj i Dodiku
Sputnik 08.11.2024
Za Donalda Trampa se govori da će pročistiti politiku dosadašnje američke administracije, što bi možda moglo da utiče i na odnos prema Republici Srpskoj. Milorad Dodik na jednoj strani sveta gaji odlične odnose sa predsednikom Rusije, dok na… »
Dodik uveren da će biti značajnih promena u američkoj politici prema BiH u Trampovom mandatu
Nedeljnik 08.11.2024
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je uveren da će biti značajnih promena u američkoj politici prema Bosni i Hercegovini posle stupanja Donalda Trampa na mesto predsednika SAD. „Mislim da lažu, kao što su… »
Dodik: Uveren sam u promenu američke politike prema Bosni i Hercegovini
RTV 08.11.2024
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je danas da je uveren da će biti značajnih promena u američkoj politici prema BiH nakon izbora Donalda Trampa za predsednika. Istakavši da veruje u promene američke politike, Dodik je… »
Dodik: Uveren sam u promenu američke politike prema BiH
Euronews 08.11.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je danas da je uveren da će biti značajnih promena u američkoj politici prema BiH nakon izbora Donalda Trampa za predsednika. Istakavši da veruje u promene američke politike, Dodik je rekao da su te… »
Lažu da neće biti promena: Dodik reagovao na navode Ambasade SAD u BiH nakon izbora Donalda Trampa (video)
Večernje novosti 08.11.2024
UVEREN sam da će biti značajnih promena u američkoj politici prema BiH nakon izbora Donalda Trampa za predsednika, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, reagujući na navode Ambasade SAD u BiH da dve dominantne političke partije u… »
Ristić: Podrška Dodika i Srba Trampu imala velikog odjeka u SAD
Politika 08.11.2024
Podrška predsednika Republike Srpske Milorada Dodika kandidatu Republikanske stranke na predsedničkim izborima u SAD Donaldu Trampu imala je velikog odjeka u Americi, gde živi veliki broj Srba koji potiču iz Republike Srpske, rekao je jedan od… »
„Lažu, kao što su sve slagali — biće promena“: Dodik reagovao na navode Ambasade SAD u BiH
Sputnik 08.11.2024
Uveren sam da će biti značajnih promena u američkoj politici prema BiH nakon izbora Donalda Trampa za predsednika, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, reagujući na navode Ambasade SAD u BiH da dve dominantne političke partije u… »
Vesti dana »
Veliki broj građana podržao studente: U protestnoj šetnji nekoliko hiljada ljudi
Niške vesti pre 5 satijoš 9 povezanih
Virtusu ne ide na domaćoj sceni, novi poraz za pad na peto mesto
Sportske.net pre 1 satjoš 40 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 15 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 2 satajoš 24 povezane