Povezane vesti
Dodik uveren da će biti značajnih promena u američkoj politici prema BiH u Trampovom mandatu
Nedeljnik pre 48 minuta
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je uveren da će biti značajnih promena u američkoj politici prema Bosni i Hercegovini posle stupanja Donalda Trampa na mesto predsednika SAD. „Mislim da lažu, kao što su… »
Dodik: Uveren sam u promenu američke politike prema Bosni i Hercegovini
RTV pre 2 sata
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je danas da je uveren da će biti značajnih promena u američkoj politici prema BiH nakon izbora Donalda Trampa za predsednika. Istakavši da veruje u promene američke politike, Dodik je… »
Dodik: Uveren sam u promenu američke politike prema BiH
Politika pre 3 sata
BANjALUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je danas da je uveren da će biti značajnih promena u američkoj politici prema BiH nakon izbora Donalda Trampa za predsednika. Istakavši da veruje u promene američke politike, Dodik je… »
Dodik: Uveren sam u promenu američke politike prema BiH
Euronews pre 2 sata
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je danas da je uveren da će biti značajnih promena u američkoj politici prema BiH nakon izbora Donalda Trampa za predsednika. Istakavši da veruje u promene američke politike, Dodik je rekao da su te… »
Lažu da neće biti promena: Dodik reagovao na navode Ambasade SAD u BiH nakon izbora Donalda Trampa (video)
Večernje novosti pre 2 sata
UVEREN sam da će biti značajnih promena u američkoj politici prema BiH nakon izbora Donalda Trampa za predsednika, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, reagujući na navode Ambasade SAD u BiH da dve dominantne političke partije u… »
Ristić: Podrška Dodika i Srba Trampu imala velikog odjeka u SAD
Politika pre 3 sata
Podrška predsednika Republike Srpske Milorada Dodika kandidatu Republikanske stranke na predsedničkim izborima u SAD Donaldu Trampu imala je velikog odjeka u Americi, gde živi veliki broj Srba koji potiču iz Republike Srpske, rekao je jedan od… »
„Lažu, kao što su sve slagali — biće promena“: Dodik reagovao na navode Ambasade SAD u BiH
Sputnik pre 4 sati
Uveren sam da će biti značajnih promena u američkoj politici prema BiH nakon izbora Donalda Trampa za predsednika, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, reagujući na navode Ambasade SAD u BiH da dve dominantne političke partije u… »
Vesti dana »
Olaf Šolc: Napadi na navijače izraelskog kluba u Amsterdamu neprihvatljivi
Politika pre 30 minutajoš 37 povezanih
Selektor Srbije Stojković saopštio konačan spisak igrača za Švajcarsku i Dansku
Politika pre 24 minutajoš 19 povezanih